8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
24-10-2016, 20:17,
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
Arkadaşlar çok doğru ve yerinde şeyler söylüyorsunuz ama şöyle bir genel duruma bakalım son yıllarda.

Şike davasıyla beraber çökmüş bir kulüp. Küme düşmüş, kapanma eşiğinde, borçlar boğaza dayanmış.

Mustafa Bozbağ sonrası şans faktörü çok etki etmiş de olsa elde edilmiş bir şampiyonluk, borçların ciddi derecede azalması, bu ligin de yavaş yavaş standart takımlarından biri olmamız.

Transfer konularında sizlere sonuna kadar katılıyorum, çok çok daha mantıklı ve iyi hamleler yapabilirdi yönetim. Hataları çok. Ama sırf bu yönden çok da yormamak lazım başkanı. Bence bunlar dürüstçe yapılan hatalar. Altında kötü bir niyet yok. Unutmayalım eski yönetimleri, ne rezillikler, ne alttan para kaydırmalar gördük.

Benim elimde olsa ben bir Giresunspor taraftarı olarak Mustafa Bozbağ'ın olabildiğince uzun bir süre kalmasını isterim başkan olarak. Bizim memlekette çakal çok. Giresunspor'a Mustafa Bozbağ gibi para yemeyecek, Giresunsporlu adamlar lazım. Bence çok üstüne gidiyoruz başkanın.

Ki şuan da bizim kulüp olarak sportif başarıdan önce mali disiplini sağlamamız lazım. Öyle Göztepe gibi, Eskişehir gibi, Sivas gibi deli gelirlerimiz yok. Olası bir kulüp içi mali krizde kolay kolay kalkamayız. Sportif başarı illa ki gelir mali disiplinini sağladıktan sonra. Biraz sabırlı olmak lazım. Mustafa Bozbağ güzel şeylerin peşinde.
Reply

Messages In This Thread
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2 - by ArmanınPeşinde - 24-10-2016, 20:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)