8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
Dün metin diyadin giresundaydı
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
23-10-2016, 21:34
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
mustafa hoca konusunda çok kararsızım. Şuan adam akıllı bir forvet olsa ve bu konumda olsak direk gönderirim.

Ama hem forvet yok hemde olumlu yaptığı şeyler var. Hücum oynatıyor ve iyi fizik yüklemiş takıma.

metin diyadin konusunda da kararsızım. Bilmiyorum sizce nasıl olur,

metin diyadin hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
23-10-2016, 21:53
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
bir Peopen Avrupa’dan geldi, çat diye vurdu maçı aldı gitti.

Mustafa Kaplan

bu nedir abi ya Big Grin Çok komiğime gitti şu kısım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
23-10-2016, 22:02
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Güzel futbol önde basmak falan güzel seylerde. Skora yansimadiktan sonra önemli değil. Bu ligin altın kural 0 0 ı oynamak. Metin Diyadin bu işi becerebilir. Geri 4 lunun 3u zaten 2 senedir skoru tutma oyununu oynadılar. Tarasovs da Letonya da bunu oynuyor. Abwo gibi Koçer gibi hızlı hücuma çıkacak adamlarımızda var. Göztepe maçında da takımı görmek lazım o maçtan sonra bazı şeyleri daha net konuşabiliriz. Mustafa Kaplanın sistemi forvetli bir takimda tutabiliri. Ama eldeki malzemeye göre yemek seçmesi lazım. Patlıcanın olmadan musakka yapamazsın.
23-10-2016, 22:09
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Su saatten sonra ileri ucta Ozgurcanin yedegi devre arasina kadar yoused yesilmen olmali. Mertcan Aktas da olabilir ama Allahin habesini gormek istemiyorum sahada
23-10-2016, 22:56
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Bu eleman transfer oldugunda burda bi animi paylasmistim ,konyaspor macinda bi emicenin serzenisine kulak misafiri olmustum sene 2008 Bebbe icin konya sivesiyle  " Kara diye almislar .... Küfür " . Diyip bizi gulme krizine sokmustu . Ayni zihniyet devam edio Smile
23-10-2016, 23:15
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Hedefi küme de kalmak olan bir takımın durumunun gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Yine bu takımın hocayı bırakacağına ihtimal vermiyorum.

'bir Peopen Avrupa’dan geldi, çat diye vurdu maçı aldı gitti.'
Bir Dodo Brezilya'dan geldi.Yanda arkadaşı boş pas vermedi.Karşısında kale.Çat diye vurdu, yandan 5 metre dışarı.
Bir Özgürcan Bolu'dan geldi.Çat diye vurdu yarım metre dışarı.
Bir Okafor nereden geldiği belli değil.Çat diye vuramadı, gol atabilirse büyük başarı.
Sayın hocam son derece haklı.Bir Peopen kaliteli futbolcu.Yetenekli.Ancak bu adamı boş da bırakıp vurdurmayacak olan senin taktiğin, sistemin.Oyuncularına yapacak olduğun uyarılar.1-0 a yatmaya çalışmayıp, sazı Bolu'nun eline vermeyecek olduğun oyun planın.Anlaşabildik mi ?

Defans da Özgür, İgors, Eser üçlüsünün anlaşmazlığını ağzım açık izledim.Sanki ilk defa oynuyorlarmış gibi uyumsuzlardı.3 tane hata yaptılar ki ilk golü rakip bulabilirdi.
Hoca şaşırtıyor bizleri.Hadi Okafor meselesini anladık.Eser'in yaptığı hatalara nasıl göz yumabiliyor ? Hüsamettin bir sakatlansa da onun yedeğini izlesek birde.O kadar mı kötü bir transfer de Hüsamettin gibi bir oyuncuyu kesemiyor bu adam ? Tomic'i de ne olur kanatlarda oynatma hocam gözünü seveyim.Bırak adam işini yapsın.Her maç kolay gol yiyoruz.Rakip futbolcuların yetenek gözlemini bırak da nasıl çözüm üretiriz onu düşünün bir zahmet.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
(This post was last modified: 23-10-2016, 23:49 by mvsr.)
23-10-2016, 23:46
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
2 mağlubiyet ıle hoca gonderme devri baslamasın yine. ..oyuncu degisiklikleerınde hata yapıyor ama biraz daha sans vermek lazım ak koyun kara koyun devre arasına kadar belli olur
Derelili çotanak
24-10-2016, 00:17
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
bozbağ bugün basın karşısına geçecekmiş umarım hatalarını kabul eder, acitasyonu bırakıp transfer politikam yanlış derde vayy be deriz.. son 4 maçta 3.yenilgi oldu bu saatten sonra hocayı yollamanın oyuncuya sallamanın bir manası da yok ama kaleci, sol ve sağ bekler kesilebilir son dakikalarda berkanın top kaybından sonra oyunu bırakıp yatması aklıma geldikçe deli oluyorum pes etmiş adamlar yedek kulübesinin yolunu tutmalı bize savaşacak adam lazım.
(This post was last modified: 24-10-2016, 14:17 by cotanak88.)
24-10-2016, 14:16
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
http://www.giresunsporgazete.com/bu-reza...ya-ciksin/

"Ömer Kesici’ye geçmiş dönemlerde Giresunspor yönetiminde görev yapan bir isim tarafından yapılan protokolle......"

diye bir cümle var. Bu ömer denen adamın hangi tarihte sözleşme yaptığı belli değilmi kardeşim? O tarihte kimin başkan olduğuda bellidir. kısaca ortaya karışık haber yapma boşu boşuna. varsa yüreğin açıkla. boş yere artislik yapmaya gerek yok. kuvvetle muhtemel bir zamanlar yalaya yalaya bitiremedikleri olgun peker zamanıdır. isim veremediklerine göre..
24-10-2016, 18:40
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)