(07-07-2016, 10:06)Sercan28 Wrote: Başkan her yıl aynı taktiği uyguluyor. Piyasada transfer hareketliliği dönerken sadece kadro şişkinliği yapsın diye alınacak bedava adamları topluyor en azından transfer yapmadı demesinler diye, pazarın dağılmasına yakın posası çıkmış ya da kozaklarından ucuza kapatabildiklerinden kadro yapıyor ya tutarsa diye. Şuana kadar aldığımız adamlardan ' iyi ' denebilecek belki sadece 1 kişi sayabilirsiniz. Ben yine söylüyorum yönetimin bu yılki hedefiyle ilgili düşüncemi forvet transferine göre belirlicem ve açık konuşayım bir taraftar olarak kombine alıp almama durmumu da buna göre düşünücem ..
taktik aynı olduğuna görede hedeftede bi değişiklik yok demektir. Hadi eskiden çok borcumuz vardı lige yeni çıkmıştık falan ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayken bu transfer politikasını uygulamasını anlayabiliriz. ama borç bitmiş play off u kılpayı kaçırmış takım hala aynı kafada devam ediyorsa o takımdan bi cacık olmaz. bizim sorunumuz maddi imkansızlık falan değil vizyonsuzluk. bu yönetim olduğu sürecede ne lisanslı ürün alırım nede tek kuruş para veririm klübe. bruno alves gibi kazmalara verecek param yok benim. ama yeşil giresun için imkanım olursa kombine bile alıp bağışlarım istanbulda yaşadığım halde içerde hiç maç izleyemeyeceğim halde. çünkü ne yaptığını bilen vizyon sahibi hedef sahibi yönetimi var. paramın nereye gittiğini biliyor olurum hiç olmazsa.