31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
27-04-2016, 18:25,
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(27-04-2016, 16:01)harrison Wrote: Bak ilk paragrafta nede güzel anlatmışsın Giresunsporun neden senin istediğin ölçüde transfer yapamadığını kısaca klasik tabirle " Hem şoför mahali,Hem 25 kuruş,Hemde çeşme başında durda emmimin kızını göreyim " mantığı yok.Her ne kadar benim garanti transfer açılımım seni cezb etmesede ( kelime oyunu diyorsun ) gerçekler değişmez çünkü doğru tektir.Benim doğrumda Giresunspor maddi imkanları dahilinde yerli ve yabancı oyuncu seçimlerinde başarılıdır.

Erkan hoca olayında ise aldığı miktarı şunu açıklamak için belirttim, hani hep diyorsunya başkan daha ucuzunu bulsa erkan hocayla çalışmaz diye emin ol erkan hocanın aldığı paranın 1/4 üne gelip hocalık yapacak isimli hocalar var,hemde isimlerini telafuz etsem hadi ya diyeceğin isimler mevcut ( bunları nereden bildiğimi soracak olursan bir gün tanışırsak eğer detayıla anlatırım )

Galibiyete ihtiyacı olan takımın futbolcusunun sahayı ağır hareket ile terketmesinde zaten hemfikiriz ben olayı kişiselleştiriyorum sen ise futbolcu havaya girememiş diyerek topu yine yönetime veya teknik ekibe atıyorsun sonuçta önyargılarından vazgeçemediğin sürece ortak bir noktada buluşmamız mümkün değil.

Yabancı transferi dodo dışında bence fiyasko..cisse birşeyler yapabilir diyordum onuda gönderdiler..waldison gibi bitiriciliği rezil brezilyalıyı ilk defa görüyorum..abwo devekuşu gibi başını sağa sola kaldırmadan koşuyor hint fakiri..atlet olsa daha başarılı olurdu..sene başındaki steuya giden hamroun birşeyler yapabilirdi..nasıl bir kontrat yaptılarsa  parası hala gelecek...steua sürüm sürüm sürünecekti..galiba götümüzü okşşşaya okşaya yol aldık..
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by sokakbaşımeyhane - 27-04-2016, 18:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)