26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
19-03-2016, 21:50,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
(19-03-2016, 21:22)kerasus Wrote: devre arası şampiyonluk iddiamız varken dedim bu takım hedefi yok diye. bu takım frenlenecek dediğimde herkes kızıyordu. neyse olaya iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa artık klübün dolabında soda var. ya bozbağ olmasaydı bi sodamız bile olmayacaktı.

Haci senin nasil bir mantik isleyisin var Allah askina? Hadi kabul edelim bi an Bozbag takimi frenlemek istiyor. Boyle mi frenleyecek? Maç 3-0 olsun sonra 3-3 olsun. Vay be demek biz Barcelona gibi takimiz. Frenlesen de 3-0 oluyo. Fren tutmuyo. Yoksa Fren Patladi Beyler slogani bunu mu kastediyordu?

Fren mren bos safsata. Burda hem yonetim, hem hoca, hem futbolcularin payi var.

Yonetim ve baskanin hatasi takimi cop topcularla doldurmasi. Ozellikle devre arasi cok yanlis secimler oldu. Ama bugunku skoru direk yonetime baglamak hata olur. Bugun cogu macta oldugu gibi bir Erkan Sozeri sov vardi. Korkaklikta rekor ustune rekor kiriyor. Elinden gelse Erayin saginda ve solunda saf tutturacak futbolculara. Abwoyu cikarip Cihani aldi. Vedati da cekti geriye. Eee o top girmesinde ne olsun. Zaten her hafta farkli bir defans farkli bir 11. Tamam rotasyon olur da hep random random olur mu boyle? 5-6 yaoilacak macta boyle bir skorun cikmasi skandaldir. Daha bir sey demeye gerek yok
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by yirmisekiz - 19-03-2016, 21:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)