19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
Eğer önümüzdeki 3 maçtan 7 puan alınmazsa erkan hoca gönderilmelidir.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
02-02-2016, 21:16
Reply
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
(02-02-2016, 21:16)Çotanax Wrote: Eğer önümüzdeki 3 maçtan 7 puan alınmazsa erkan hoca gönderilmelidir.

Erkan Hoca gitse nolacak Sefer Yılmaz ya da Ergün Penbe tarzında bi adam bulur getirirler. Başarısız sonuçlar devam ederse futbolculara ağır para cezası uygulanmalı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
03-02-2016, 02:34
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Bir teknik direktor oyuna olumlu mudahale etsin diye vardir. Hic imkan yoksa en azindan mevcut durumu korumasi gerekir. Erkan Sozeri her mac yaptigi ve yapmadigi degisikliklerle takima bariz zarar veriyor.
03-02-2016, 09:51
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

erkan hoca oyuna müdehale anlamında bariz kötüdür doğru. ama oyuna müdehalesi iyi olan sefer hocayıda gördük paraşütsüz düşecektik kalsaydı. bi teknik direktör öncelikli olarak pozitif futbol oynatmalı. ortada futbol olmadıktan sonra kenardan messiyide oyuna alsan bi cacık olmaz o takımdan. futbol olarak ise 1. lig yıllarımızı göz önüne alırsak açık ara en güzel futbolu erkan hoca oynattı. ayrıca 1.ligdeki açık ara en çöp kadromuz bu sene olmasına rağmen ilk kez liderlik yarışına kadar yükseldik. özellikle o 5 maçlık seri yaptığımız dönemde resmen ispanya la liga futbolu oynatıyordu takıma. yani türkiye liglerinin çok çok üstündeydik oyun olarak. bu ligdeki en başarılı dönemimizi oyuna müdehalesi iyi olan sefer hoca zamanında değil en iyi futbolu oynatan erkan hoca zamanında yaşadığımız unutulmasın. iyi gün taraftarı gibi ilk fırsatta gönderilsin diye söylenmek yanlış bence.
03-02-2016, 10:21
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
benim anlamadığım konulardan biri de tamam kötü oynuyoruz ok
erkan hoca oyuna müdahalesiyle maçın içine ediyor o da ok
mental olarak takım çok kötü durumda bu da takımın oyununu etkiliyor tamam bu da ok

ama takımdaki fiziksel düşüş anlam veremediğim diğer konulardan biri. Eğer erkan hocanın bu açıdan bi sıkıntısı varsa adam akıllı bir kondüsyoner alsınlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
03-02-2016, 12:30
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Ne kadar kötü sonuçlar alırsak alalım ben her zaman Erkan Sözeri'yi destekleyeceğim. Uzun zaman sonra ilk defa Erkan Sözeri döneminde gözümüz gönlümüz futbol gördü çünkü bizim takımdan. Takımın gidişatı yüzünden yollanabilir, zaten şampiyonluğa oynayacaksak eğer pek de tercih edilecek bir teknik direktör değil zaten. Fakat Mehmet Birinci ve Erkan Sözeri'nin yeri bende her zaman ayrı olacaktır. Çünkü taktik bilsin, bilmesin ikisi de takımı havaya soktu, bize bir şeyler yaşattı. 5'de 5 yaptığımız dönemde 1-2 kişi hariç göklere çıkarttığımız Erkan hocayı bu şekilde "yollayın gitsin" demek de pek doğru gelmiyor, en azından şu vakitte. Sezon ortası takımı bilen kim gelecek ? Gelse ne kadar katkı sağlayabilecek bu kadroyla ? Küme düşmeyeceğimize eminim. Orası kesin.

Şunu da unutmayalım, sezon başı "Küme düşeriz." lafı herkese çok mantıklı geliyordu. Kimse itiraz edemezdi bu teze. En düşük maliyetli takımdık ve çok büyük adaylardan biriydik. Ligin puan farkı her ne kadar çok düşük de olsa, aşağıyı değil yukarıyı daha fazla konuşuyorsak eğer, bu bile yeterli bu futbolcu grubuyla benim için. Zira baktığımız zaman Sefer zamanında RAF'ı izliyorduk orta sahada. Şimdi en azından takıma Dodo ve Cihan Can kazandırıldı. Kalede Eser var, stoperde Onur tam bir bomba, şimdi Emre Can geldi ama o da Onur'un bir tık üstü. Sol bekte şampiyon olduğumuz sene kadroyu Uğur Aktaş'la paylaşan, o ligde bile istikrarlı olamayan bir Hüsamettin izliyoruz. Kanatlarımız zaten evlere şenlik, Abwo, Herve bozduktan sonra Abwo'dan beter. Bir Vedat var işte, her ne kadar yeteneksiz de olsa kendini parçalayan gerçekten takım için bir şeyler vermeye çalışan. Elimizde çok çok kötü bir kadro var. 2 Vedat sırıtmıyor sadece. Bu grupla kümede kalmak başarıdır arkadaşlar. Erkan Sözeri'de bunu sağlayacaktır zaten. Güvenim ve inancım bu konuda sonsuz ona.
(This post was last modified: 03-02-2016, 12:38 by ArmanınPeşinde.)
03-02-2016, 12:37
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Giresunspor önce ne istediğine karar vermeli? Bir yandan ucuz takım kurmaya, bir yandan borç azaltmaya, bir yandan futbolcu satmaya, bir yandan ligde kalmaya, bir yandan ligden çıkmaya çalışılmaz.
Kendine bir hedef koyarsın; dersin ki ben bu ligde iyiyim çıkmak istemiyorum veya ben üst lige çıkacağım arkadaş ya da ben ne pahasına olursa olsun futbolcu yetiştireceğim satacağım, oyuncu fabrikası olacağım vs. vs. Biz lige başlıyoruz "düşmezsek iyi", hocayı kovuyoruz " bu takımdan cacık olmaz", yeni hoca 2-3 galibiyet alıyor "şampiyonuz", biraz kötü gidince " playoff yeter" vs. vs.

Giresunspor kadar yarını belli olmayan takım azdır.
03-02-2016, 14:27
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Thumbs Up  RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
(03-02-2016, 14:27)Yaglidereli Wrote: Giresunspor önce ne istediğine karar vermeli? Bir yandan ucuz takım kurmaya, bir yandan borç azaltmaya, bir yandan futbolcu satmaya, bir yandan ligde kalmaya, bir yandan ligden çıkmaya çalışılmaz.
Kendine bir hedef koyarsın; dersin ki ben bu ligde iyiyim çıkmak istemiyorum veya ben üst lige çıkacağım arkadaş ya da ben ne pahasına olursa olsun futbolcu yetiştireceğim satacağım, oyuncu fabrikası olacağım vs. vs. Biz lige başlıyoruz "düşmezsek iyi", hocayı kovuyoruz " bu takımdan cacık olmaz", yeni hoca 2-3 galibiyet alıyor "şampiyonuz", biraz kötü gidince " playoff yeter" vs. vs.

Giresunspor kadar yarını belli olmayan takım azdır.
noktayı koymuşsunuz takımın durumu tamda anlattığınız gibi belli bir amacımız yok.
(This post was last modified: 03-02-2016, 15:26 by cotanak88.)
03-02-2016, 15:24
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Sefer Yilmaz la kiyaslamaya gerek yok ki. Zaten Sefer Yilmaz buyuk bir hataydi.

Ortada bazi realiteler var. Hoca yanlis tercihlerle bize mac kaybettirdi. Direkt etki etti. Genel tabloya su an bakarsak basarili sayilir o baska konu. Direkt kaybettirdigi maclari unutamayiz. Su macta Vedat tek ayakla oynasa Fevzi girmese takimin ritmi bozulmazdi mesela
03-02-2016, 15:54
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(03-02-2016, 15:54)yirmisekiz Wrote: Sefer Yilmaz la kiyaslamaya gerek yok ki. Zaten Sefer Yilmaz buyuk bir hataydi.

Ortada bazi realiteler var.  Hoca yanlis tercihlerle bize mac kaybettirdi. Direkt etki etti. Genel tabloya su an bakarsak basarili sayilir o baska konu. Direkt kaybettirdigi maclari unutamayiz. Su macta Vedat tek ayakla oynasa Fevzi girmese takimin ritmi bozulmazdi mesela

sefer yılmazla iyi hoca kötü hoca diye değil, oyunu okumak olarak kıyasladım. sefer hoca oyunu okumada daha iyiydi tartışmasız. ama oyunu okuması bişey ifade etmiyor işte onu demek istiyorum. sen istiyosunki hem ucuz olsun hem oyunu okusun hem güzel futbol oynatsın vs vs. hepsi bir arada mümkün değil. realiteden bahsedeceksek şuan için çalışabileceğimiz en iyi hoca erkan sözeridir.
03-02-2016, 19:41
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)