ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
adebisi28 Offline
Member

Threads: 7
RE: ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
(08-01-2016, 20:20)heyulaanil28 Wrote:
(08-01-2016, 20:11)adebisi28 Wrote: Ordu girişinde bekleyelim kafileyi Trabzondan geliyorsa da o tarafta. Konvoy yapalım. Park ve bahçeler sarı lacivert çiçeklerle süslesin göbekleri. Azize de plaket verelim maç öncesinde Türk futbolunun gelişiminde ve reklamında sergilediği gayretten ötürü. Yenilelim hem ne gerek var çelme takmaya. Galibiyet paralarının canı cehenneme zaten, tahta kapanıyor haberi salarız ortaya yardım bekleriz. Sahiden bekleriz, beklemeyi severiz.

Baska emrin yanlış forumdasin ait olduğun yere git boşa laf kalabalığı yapma Genc Cotanaklarin kurulus amacını oku önce

ironi yaptım.
08-01-2016, 20:50
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(08-01-2016, 20:11)adebisi28 Wrote: Ordu girişinde bekleyelim kafileyi Trabzondan geliyorsa da o tarafta. Konvoy yapalım. Park ve bahçeler sarı lacivert çiçeklerle süslesin göbekleri. Azize de plaket verelim maç öncesinde Türk futbolunun gelişiminde ve reklamında sergilediği gayretten ötürü. Yenilelim hem ne gerek var çelme takmaya. Galibiyet paralarının canı cehenneme zaten, tahta kapanıyor haberi salarız ortaya yardım bekleriz. Sahiden bekleriz, beklemeyi severiz.

her sene aynı halt oluyor, nasıl iş bu anlayamıyorum, bu şehirde parası olan bir zat gelip Giresunspor için para harcayamıyor mu anlamıyorum.

Yönetim zaten Kerim Aksu ve Canikli olmasa hiç bir halt yiyemeyecek durumda, bazen düşünüyorum bu iki adam aynı paraları bize verse bizde bu başkanlık işini yapabilirmiyiz diye, nasıl olsa sıkıntı olduğunda para yok bütçe bu daha iyisi varsa gelsin alsın deme lüksümüz var, bugüne kadar ki yaptıklarına eyvallah.
(This post was last modified: 09-01-2016, 01:55 by genoa28.)
09-01-2016, 00:11
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Hem kupada 4 büyük gelsede maç yapsak diye biryerlerini yırtarsınız.şimdi yaygarayı koparmışsınız.söylediklerim yapılsa giresunspor birşey kaybetmez tam aksine daha çok saygınlık kazanır.yıllar önce akhisar fenerbahçeyi şampiyonluğundan dolayı maç başında alkışlamıştı.ne oldu birşeymi kaybetti tam aksi herkes takdir etti.bunlar futbolda olması gereken şeyler fakat bizim beyinler futbolda şiddete küfüre meilli olduğu için anlamamız zor.
09-01-2016, 02:08
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Karşılamaya falan gerek yok. bizi kim karsiliyor da biz bu ibneleri karşılayalim. .Rize gibi fener yalakasi imaj bırakmak bize yakışmaz cehennemi yasatalim gitsinler bu sadece fenere değil her takıma geçerli Ayrıca bu liglerde karşılanacak agirlanacak tek takım Malatya gerisi sahtekar, .
Derelili çotanak
(This post was last modified: 09-01-2016, 12:24 by hartama.)
09-01-2016, 11:41
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
biletler iyi oranda satılmış ama tam dolmamış yinede biraz maratonda , baya fazla da kale arkalarında boşluk var hala

deplasman tribününde de az boşluk
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-01-2016, 15:14
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
(09-01-2016, 02:08)cotanak88 Wrote: Hem kupada 4 büyük gelsede maç yapsak diye biryerlerini yırtarsınız.şimdi yaygarayı koparmışsınız.söylediklerim yapılsa giresunspor birşey kaybetmez tam aksine daha çok saygınlık kazanır.yıllar önce akhisar fenerbahçeyi şampiyonluğundan dolayı maç başında alkışlamıştı.ne oldu birşeymi kaybetti tam aksi herkes takdir etti.bunlar futbolda olması gereken şeyler fakat bizim beyinler futbolda şiddete küfüre meilli olduğu için anlamamız zor.

Dört büyük derken? Benim bildiğim bir tane büyük var; o da biziz. Bunlardan biri gelsin diye kendi adıma gerçekten çok istedim, sebebi de bilet geliri. Yarın bana kalırsa en az 500.000 TL hasılat yaparız.

Ayrıca kimse yaygara koparmamış ki hemen celallenmişsin. Bak kendin demişsin Akhisar bunlar şampiyon olunca alkışladı diye. Biz yarın niye alkış tutalım peki? Şampiyon mu olmuşlar? Olsalar bile bizim ligin şampiyonu mu ki, ne alaka hani? Avrupa'dan düzenli olarak kupa mı getiriyorlar? Bize büyük kıyaklar mı yapmışlar? Kendi adıma Bursa veya Eskişehir gibi takımlar gelse, en fazla tribünlerini alkışlamak gelir içimden, takımlarını değil.

Küfür şiddet demişsin de kimse sövelim, dövelim dememiş ki arkadaşım, yalakalık yapmayalım, güçlü bir iç saha performansı sergileyelim o kadar. Skorun da önemi yok, 5 fark da yesek en fazla 3ten yukarı yemeseydik diye sinirleniriz o kadar.

İlk sayfada yazmıştım; Alkışlamayalım, top rakipteyken müthiş bir ıslık şov yapalım, kendi takımımıza güzel bir destek olsun, deplasman tribünü (ki hepsi maalesef hemşerimiz olacak) hariç rakip formalı kimse olmasın, bana yeter de artar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
09-01-2016, 15:34
Website Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Fener ülkenin önde gelen kulüplerinden biridir kabul ederiz.Gerekiyorsa yeşil-beyaz çiçek verilir.Eskiden oluyordu.Ama yollarına güller dökelim, alkış tutalım olmaz bu işler.Ülkenin her yerinde taraftarları var.İllaki havaalanında olsun, maç öncesi sonrası olsun bir taraftar topluluğu takip eder.Gerçek bu.Biz har gür yapmadan işimize bakalım.
Çotanaklar olarak nasıl bir görsellik yapacağız, nasıl bir bütünlük sağlayacağız bunları konuşmamız gerekiyorken tartıştığımız meselelere bakın.Yarın akşam ülkenin yarısı bu maçı izleyecek haberiniz olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
09-01-2016, 16:33
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Ne alkışlayacam feneri ya avrupa maçlarında bile bunların rakibini destekliyorum ben bi de alkış mı tutacam Big Grin
09-01-2016, 18:07
Reply
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
Deplasman tribününun çoğu giresundu olacak en acısı da bu.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
09-01-2016, 20:19
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Her zaman iddia ederim ne zaman ki ingiltere'deki gibi herkes kendi şehrini tutacak ki türk futbolu biryerlere gelsin..hayatında istanbulu görmemiş adam istanbul takımını tutuyor yazıklar olsun...
Derelili çotanak
10-01-2016, 00:12
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)