(09-03-2015, 17:54)sokakbaşımeyhane Wrote: Kusura bakmayın ama giresun spor sizin dediğiniz kadar sıradan bir kulüp değil...Giresunsporun peşinden o kadar koşan varsa cebindeki son parayı giresunspora veriyorsa gurbette giresunspor armasını taşırken gururlanıyorsa 3 liglerde 15000 lere oynuyorsa ÇOTANAKLAR ilk 10 taraftar grubu arasındaysa o kadarda hafife almayın renktaşlarım...herşey sıralamayla ilgili değil...herşey süperligse o zaman başakşehirin bir efsane kulüp olması lazım...ama adamların geçmişi yok...sizin o iyi takım dediğiniz sivaslar 3 .ligdeyken giresun sivasa geliyor diye stadı dolduruyorlardı...izmirde hiç unutmam karşılaştığım bir abi giresun 70 lerdeki kadrosunu ezbere sayıyordu..yine ankarada karşılaştığım başka bir abi abi giresunspor neydi be şimdinin bursasıydı diyorlardı..Bırakın kardeşim gbb lerle başakşehirlerle bir tutmayın..Siz bakmayın iddaaa oynayan bebelerin Giresunsporda kim la laflarına...Onların ağababalarına sorun...
Giresunspor zaten küçük değil ben burda senelerdir anti ist anti ts tek gerçek Giresunspor diyorum bununda mücadelesini veriyorum taraftar büyük kulüp büyük yönetenler küçük vizyonları küçük dışarıdan sahip çıkan gibi gözükünler küçük umursamıyorlar bile örnek mi yönetim hedef ligde kalmak der dışarıdan sahip çıkması gereken vekiller stk'lar sana 15-20 bin kişilik stadı yeterli görürler o dediğin bld takımı başakşehire 25 bin kişilik stadı layik görürler sana 15-20 bin yeter derler 3 ligdeki takımlara 30 bin den aşağı stad yapmazlar kısacası kulüp taraftar büyük ama yönetenler dışarıdan sahip çıkması gerekenler küçük vizyonları küçük kulübü küçük görüyorlar arkadaşın dediği gibi büyük oynarsan büyük olursun.