ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor
30-12-2014, 23:14, (This post was last modified: 30-12-2014, 23:16 by heyulaanil28.)
RE: ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor
(30-12-2014, 21:55)kral1234 Wrote: Erkan sozeriye olan hayranligim her mac daha da artiyo. Naapti neetti de kume duser dedigimiz takimi bu hale getirdi acaba? Geriye dussek bile kesin atariz diyorum artik. Futbolculara sormak lazim bu adamın farki ne diye.
İnanıyorum ki daha iyi yerlerde izleyecegiz erkan hocayi. Hamza hamzaoglu erkan sozeri gibiler turk futbolunu degistirecek isimler.

samsunspor yönetiminden bir müşterim söyledi bunu sezon başı biz getirmek istedik olmadı dedi bu ligin en iyi hocası değerini bilin dedi müthiş puan topladı dün gece devrim çetini izledim oda aynı şeyleri söylüyor Giresunspor'un bu kadro ile 20 puan toplaması mucize diyor hakkaten erkan hoca zor fikstüre rağmen müthiş iş çıkardı kayseri,antalya gibi şampiyonluk adayı takımları elinden kaçır urfa,elazığ,karşıyaka puanları al kupada süper lig takımı konya ve gençlere kök söktür buraya kadar harika geldik hakkaten Allah bozmasın bu seriyi.

bu arada bir bomba bırakalım landel ile sıcak temas kurulmuş Wink
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor - by heyulaanil28 - 30-12-2014, 23:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)