15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor 1-0 MS
26-12-2014, 20:10,
RE: 15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor
(26-12-2014, 16:52)gire28sun Wrote: Yorumlara bakıyorumda ne kadar temkinliyiz,yani şu foruma bi ordulu girip okusa adamlar burda bizi yenebileceklerini düşünücekler,açıkcası ümitlenicekler.Adamların bi cenaze namazı kılınmadı,onu da pazar günü halledicez inşallah.Berbat ötesi bi futbol oynuyolar,çok ağırlar,ben açıkcası rahat kazanacağımızı düşünüyorum,ordu son galip geldiği maçtaki futbolunu oynasın burda bize gol atamaz,eminim gol de atamicaklar.Neymiş efendim bizimkilerle araları iyiymiş de küme düşüyolarmışda,yenerlerse 10 puan oluyomuşta vs. vs.,bu klüb düştüğünde kimse bize dönüp bakmadı bile,burası hayır kurumu değil,pazar günü parçalarız tek kelimeyle.Aklımdan 3-0 geçiyo Smile

al benden de o kadar hatta hiç olmadığı kadar rahatım Big Grin bu adamlar ziya doğanın geldiği hafta adak kestiler denizli maçına kadar 3 de 0 çektiler 3 den aşağıda yemediler Big Grin ben rahat geçeceğimizi düşünüyorum ha yenilmeyi bırak puan flan verirsek orduyA oda bizimkilerin öküzlüğü olur sen kayseri,antayaya,elazığ,urfa kupada konya,g.birliğine kök söktür orduya puan ver buna öküzlük derler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor - by heyulaanil28 - 26-12-2014, 20:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)