Giresunspor ve Kulüp Prestiji
04-11-2014, 14:05,
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji
Sanırım 1.lige çıktığımız ilk sezondu.Malatyaspor'u deplasman da oynadığımız maçda yenmiştik.Malatya'nın başkanı maç sonu çıkıp 'Giresun gibi bir takıma yenilmeyi kabul etmiyorum' demişti.Sonrasın da bırakmıştı herhalde kulübünü.Algı bu.

Bu kulübün ilin sırtında bir kambur olduğunu düşünüyorum.Çünkü sahip çıkamıyoruz.Dört elle sarılmıyoruz.Taraftar üzerinden ilerleyen bir yapı.
Hafta sonu derbi oynandı.Maçtan sonra medyanın huyudur, futbolu değil olayları konuşuruz.Farkındaysanız kimse alçak dala basmıyor.Herkes kendini savunma, hakkını bir şekilde ileri sürme derdinde.Yaptıklarının yanlış olduklarının farkındalar ama dik duruş sergiliyorlar.Bir örnek daha GS-FB derbisinden sonra FB t. direktörü Kartal 'Karttan sonra haddimizi bilerek oynadık' açıklaması yaptı.FB taraftarı olsun veya olmasın herkes böyle bir açıklama yapamazsın diye eleştirdi.
Siyasette de işler böyledir.Her zaman haklı olduğunu ispat eder halde olacaksın.Burası Türkiye.

Toparlıyorum.Açlıktan kırım kırım kırılsanda ben açım demeyeceksin.Yoksa seni kimse kalaya almaz.
Biz Bozbağ'ın yedek kulübesin de sağlık problemi çektiğini de, şampiyonluk şarkıları söylediğini de biliyoruz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by OnlyTurk - 04-11-2014, 02:54
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by mvsr - 04-11-2014, 14:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)