Giresunspor ve Kulüp Prestiji
04-11-2014, 10:50,
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji
Özellikle kulübün bugün içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurursak çok güzel bir başlık olmuş. Kendi eliyle kendi marka değerini düşürme konusunda sanırım bizim yönetimimizin eline kimse su dökemez. Şu konuda hemfikiriz tamam, kulübün içinde bulunduğu durum maddi açıdan gerçekten kötü, eldeki imkanlar kısıtlı ancak kol kırılırsa yen içinde kalmalı. Her fırsatta ben şurdan aldım buraya getirdim, bak ben olmasam kapanıyordu, biz yaptık oldu tarzındaki açıklamalar biryerden sonra kabak tadı veriyor. Kimi kime şikayet ediyorsak, sanki çağrı yapılanlar bugüne kadar Giresunsporun yaptığı çağrıya kulak verdi de bundan sonra verecek. İçeride olan biteni herkes zaten biliyor, ama dışarıya da böyle şeyleri yansıtmak hangi kafanın hayal ürünü ? Verilen demeçlere olan bitene dışardan bir gözle bakmaya çalışırsak işin açıkçası ne yazıktır ki bende bayrampaşaspor başkanının düşündüğü gibi düşünüyorum.

Özetle birisi '' Vizyon '' ve '' Misyon '' kavramlarının anlam ve önemini birilerine hatırlatmalı ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Messages In This Thread
Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by OnlyTurk - 04-11-2014, 02:54
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by Sercan28 - 04-11-2014, 10:50
RE: Giresunspor ve Kulüp Prestiji - by mvsr - 04-11-2014, 14:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)