YENİ TEKNİK DİREKTÖR: Erkan SÖZERİ
28-10-2014, 16:36,
RE: YENİ TEKNİK DİREKTÖR: Erkan SÖZERİ
gene başladık ben erkan sözeri iyi hocadır kötü hocadır veya doğru tercihtir yanlış tercihtir karıştırmıyorum en son eldeki veri orduspor verisi ordusporun gene seneki kadrosu yabancıları çıkart alt liglerden alınmış oyuncular sezon başı ordu kamuoyu ve taraftarlar ordunun kafaya oynayacağını tahmin etmiyordu geçen sene iyi iş çıkardı ama kırılma maçları olan maraş ve 1461 kaybettiler buda eksi tarafı baskıyı kaldıramadı son dönemeçlerde ayrıca cihancan diyorsun kaç haftadır onun hatalarıyla gol yiyoruz sezon başından beri hakan çevik oynamalı diyorum bu ligin en iyi stoperlerinde biri abdül 1,5 yıldır top oynamıyor corioca konusunda son haftalarda herkes beğeniyor maç yorumlarımda söyledim iyi bir forvet değil istediği kadar adam eksiltsin son vuruş golcü vuruşu sıfır fikstür zor bolu deplasmanı içerdeki ilk 2 maç kayseri ve antalya ilk yarıyı hasarsız atlatırsak ne ala bu tabloda bu takımla sezonun bitmeyeceği belli ayrıca hoca değiştirmenin gereksiz olduğunu düşünenlerdenim erkan hocanın tutup tutmayacağını göreceğiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: YENİ TEKNİK DİREKTÖR: Erkan SÖZERİ - by heyulaanil28 - 28-10-2014, 16:36

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)