Yaglidereli
Posting Freak

Threads: 2
|
RE: 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri
Ne sandınız ki? Adım gibi emindim kazanamayacağımıza ve gram üzüldüysem adam değilim. Müstehak bunlar böyle zihniyete. Şu an ülkedeki en kaypak, en iş bilmez, en yalaka kurum TFF'dir çok net. Ülkemizde her yere sıçramış iğrenç cahil zihniyetin ürünü bunlar. En tepesinden en altına kadar bir tetikleme mekanizması var. En üstteki cahil en alttakine kadar sırayla atama veya seçme yapıyor sonuç bu.
klüp batıran adam federasyon başkanı oluyor, oyunculara silah çeken adam ilk 11de sahaya çıkıyor, yıllık 4.5 milyon euro maaş alan hoca 3 maçtır suçu başkalarına buluyor, formunun dibinde olan oyuncular sahada top oynuyor. Bunlar sadece olayın milli takım yönü. Tarihin en rezil soruşturmalarından biri yapılıyor. Her mecrada suçlu bulunan adamlar hala futbolun içinde naralar atıyor tehditler savuruyor. Hergün kurallarla oynayıp hergün saçma sapan kararlarla insanların karşısına çıkıyorsun. Sanki seyirci bolmuş gibi yapılabilecek en saçma ve en adice sistemi bu insanlara dayatıp stadları boş bırakıyorsun. Sanki Türk futbolcuları dünya liglerinde harikalar yaratıyormuş gibi yabancı sınırı koyup daha da başarısız hale geliyorsun. Olduğu yerde sayan yerli oyuncular milyonlarca euro maaş alıyor.
Tüm şu saydıklarımdan sonra bu zihniyetin başarı getireceğine inanmak kolay mı?
Hee bu arada unuttum en büyük yanlışımız ve APTALlığımız; KİBİR! Bir ülke düşünün bütün koltuk ve mevki sahibi adamları kibirli olsun.
İzlandayla oynuyoruz 3 kere elle kaleye gelemezler deniyor, 3 tane temiz sallıyorlar.Kimse bilmiyor ki o İzlandada dünyanın en iyi liginde oynayan 2-3 oyuncu var. 1924 yılından beri yenemediğimiz Letonya geliyor ezer geçeriz diyorlar, basın tooplantılarında gazetecilerine artistlik yapılıyor, sahada oyuncularına tekme tokat sallanıyor.
Dediğim gibi azıcık ama azıcık onurlu ve dik durabilme geleneği olsa bu ülkede dün gece en tepesinden en altına bütün Federasyon ve teknik ekip istifa ederdi.
|
|
| 14-10-2014, 10:10 |
|
|