Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
31-08-2014, 23:15,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
milletin demesi, diğer forumlarda yazılanlar yeni transferlerin (lisansı henüz çıkmayanlar) yine lisanslarının çıkarılamayacağı yönünde.

abi kadro kalitelerine birşey dediğim yok ama takviye yok, para yok, sakatlar, cezalılar derken, bir de fikstürü incelersen ilk 10 haftada elazığ deplasmanı hariç puan şansları yok gibi. psikolojik olarak biterler işte o zaman. devre arası da iş işten geçmiş olur...

mesela bugün tam takımlarının stada geçeceği saatte giresuna geliyordum, ordulu taraftarlardan 6 araba eşlik etmiş konvoy eşliğinde stada götürüyorlardı takımı. şehrin de pek inancı kalmamış gibi bazı şeylere. şu an ben haydi tesislere desem, 6 araba zaten çıkarırım.

bu arada 1 saatliğine giresundaydım bugün, bulancak durağının orda takım otobüsünü (403) park halde gördüm. aldığım istihbarat 3-4 gündür otobüsün orda olduğu yönünde. arıza mı yaptı, niye orda, bilen biri varsa aydınlatsın da samsuna emektarla gitme sebebimiz ortaya çıkmış olsun...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by chotanax - 31-08-2014, 23:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)