Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
31-08-2014, 22:22, (This post was last modified: 31-08-2014, 22:22 by sy200028.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(31-08-2014, 22:20)chotanax Wrote: ordu ptesi lisansları çıkaramazsa bu kısıtlı kadro ile 7-8. hafta pes eder.

bizim ömer ülkünün sezon başında dünya kadar transfer yapıp resmileştirilmeden içeri alındığı sezona benzeyecek durumları. ama arada fark var, bizde 15 milyon borç vardı, onlarda 55 milyon. fatih sandal, abidin başkan, dursun ali şahin valimiz bir şekilde kol kanat gerdi, devre arası tek atımlık kurşunumuzu sıktık ama olmadı.

bana kalırsa ordunun o tek atımlık kurşunu kalmadı. kalırsa bilin ki onu da ptesi sıkıp lisansları çıkarırlar.

Valla bu akşam maça baktımda çatır çatır mücadele ettiler bizim takımdan bile fazla beğendim eldeki mevcut kadro ile herhalükarda ligde kalırlar...

(31-08-2014, 22:02)chotanax Wrote: haftaya ordu maçı olsaydı iyiydi. 2 kırmızıları varmış bu hafta. bir de ptesi lisanslar çıkmazsa bildiğin paf takviyeli çıkacaklar maçlara. yine söylüyorum manevi düşünürsem üzülüyorum, maddi düşününce yani giresunsporun geleceğini düşünürsek çıkarımıza olduğu için seviniyorum.

Çıkarırlar mutlaka yanılmıyorsam bugün oynayan futbolcuların lisansı zaten çıkmış durumda valla hiç bir futbolcuya lisans çıkarmasalr bile eldeki mevcut kadroları ile bile ligde kalırlar görüntüsü oluştu bende çatır çatır mücadele ettiler bu akşam ....Bizim takımda eksik gördüğüm tek nokta mücadelemiz üst düzeyde değildi....Haftanın en farklı galibyeti Osmanlıspordan geldi süpriz ise Alanyadan...Bir diğer önemli maçta Karşıyaka ile Antalya berabere kaldı...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by sy200028 - 31-08-2014, 22:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)