Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
16-08-2014, 23:40,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(16-08-2014, 14:42)körliman tayfa Wrote: hazırlık maçlarında tam kadro çıkmazsın
(16-08-2014, 16:31)körliman tayfa Wrote: tabıkıde takımın hepsi oynamıştır
yukarıdaki birbirine tamamen zıt iki cümleyi aynı kişi söylüyorsa, aslında o kişiyi kaale almamak gerekir. ama yinede cevap vereyim ben.

bikere verdiğin örnekle aslında kendi düşüncelerini yalancı çıkarmışsın. hem hazırlık maçları önemsiz diyorsun. eğer önemsizse ve hiçbir amaca hizmet etmiyorsa neden dünyanın bütün takımları kamp dönemlerinde hazırlık maçları yapar?

ha yok eğer küçük takımlarla maç yapmakla üst seviyedeki takımlarla maç yapmak arasında bir fark yoksa eğer, koskoca manchester salakmı ne diye gidip real madrid liverpool roma gibi takımlarla yapıyor hazırlık maçlarını? bu zaten senin düşüncene ters bişey değilmi?

ayrıca, eğer hazırlık maçlarında oyuncular kasmıyorlarsa manu reale nasıl attı 3 tane? eğer kasmadığı halde reale 3 atıyorsa lig maçınca daha ciddi oynadığı maçta swensea ya 8 atması gerekmezmiydi senin mantığına göre?

benim düşünceme gelirsek, skorun önemli olmadığını zaten söylemiştim. evet skor önemli değildir tabiki, hazırlık maçlarını kazanmak ligde hiç kaybetmeden açık ara şampiyon olacağını göstermez. keza manu da benim düşünceme güzel bir örnek aslında. skor önemli olmayabilir ama kesinlikle gereksiz değildir hazırlık maçları.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kerasus - 16-08-2014, 23:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)