Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
26-07-2014, 13:48,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(26-07-2014, 06:46)sokakbaşımeyhane Wrote:
(26-07-2014, 01:50)gnc-ctnk-okan Wrote:
(25-07-2014, 09:30)sokakbaşımeyhane Wrote: sol açık çok büyük sıkıntı olacak..nazilli barış eğer iyi değilse cihanlada bu iş olmaz..yani 10 kişi oynarız gibi geliyor..bu nasıl transfer politikası..orta sahanın göbeğinde oyun kurucu adam yok..forvetler Allah a emanet..ön liberoda yığılma var..Başkan kendi kafasına göre transfer yapıyor..Kimseye danıştığı yok..çağrı,rıdvan,gökhan,alican..4 tane ön libero ne yapacak bu takımda..sadece savunma mı yapacağoız maçlarda..hani bir beyin?

Çağrı ve Rıdvanı ön libero diye kısıtlamak saçma olur ikisi de top tekniği iyi sorumluluk alıp dikine oynayabilen adamlar Rıdvan geçen sene 2 yönlü orta saha olarak iyi işler yaptı bu orta sahaya tek eksik Samed'in yerini doldurmadık yabancı bi 10 numara aranan oyuncu zaten
çağrı tam bir kesici çağrının dikine pas attığı kaç maç gördün..genç olması avantajı ileride emin gibi kendini geliştirebilir..eminde ilk geldiğinde kesiciydi..çağrı nasıl 2 yönlü orta saha anlamadım??rıdvan biraz daha teknik ama çağrıda rıdvanda oyun kurucu pozisyonda oynayamaz ikiside daha çok kesici özellikleriyle oynuyor..
ben Rıdvanı dedim zaten iki yönlü oynadı diye Çağrının da çok maç hatırlıyorum dikine pas atıp hücuma katkı vermeye çalıştığını sen de diyosun zaten Emin gibi kendini geliştirebilir diye Çağrıyı tarif etmek istediğin tarzı anlıyorum da yanlış tarif ediyosun hem ön libero hem kesici dediğin zaman Mehmet Topal gibi bi adam olur umarım anlatabildim Smile
Yürekten ...
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by gnc-ctnk-okan - 26-07-2014, 13:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)