Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
19-06-2014, 12:07,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Epeydir burada yazılanları dikkatle takip ediyorum. Transfer konusunun hep olumsuz tarafından bakılıyor. Daha düne kadar Koca Adam diye övülen Sayın Bozdağ transferde sessiz kalındı diye yerden yere vuruyorlar.
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünelim. Henüz transferin ilk günleri. Biraz sabırlı olalım. Herkes ister iç transferin hemen bitmesini. Ama sonuçta bu futbolcu kardeşlerimiz bu takımı şampiyon yaptılar. Tabii ki para konusunda nazlanacaklar. Profesyonelliğin kuralı bu. Ama vefa denen kavram vicdanlarında varsa düşük meblağları göz ardı edecekler.
Arkadaşlar lütfen bu yönetime destek olalım. Bilgi kirliliği yapmayalım. Onların da belli bir transfer politikası var. Belki ellerinde geniş bir liste var. Bu listeyi deşifre etmek istemiyorlar. Belki deşifre etseler Giresunspor'un zararına olacak.
Lütfen biraz sabır ve anlayış gösterelim. Transfer hamlelerini resmi olarak gördükten sonra eleştirilere başlayalım.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by cezmik - 19-06-2014, 12:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)