Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
15-06-2014, 20:19,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
bence hepsine 200 teklif etmemiştir başkan. misal geçen sene aldıklarının %50 fazlasıdır. 130 bine oynayan adama 200 teklif edersin ama ismi geçen iç transfer oyuncuları arasında 80 bine oynayan da vardı. o adamın fiyatını 120 bilemedin 130 yaparsın. benim tanıdığım bozbağ bu şekilde fiyatlama yapmıştır. maksimumunu teklif ettik derken %50 zam anlamında demiş olabilir.

o şekilse başkan sonuna kadar haklıdır gözümde. geçen sene 130'a oynuyordu, bu sene 300. öyle bir dünya yok. tek başına çıkarmadı bu takımı hiçbiri. takım oyunuyla çıktık... genç ve gelecek vaad eden bir futbolcu olursun, süper lig takımları kapında cirit atar, o zaman dibine kadar hak edersin 300-400 bini, takımı tek başına sırtlamışsındır, abartı bir istatistiğin vardır, o zaman da düşünülür ücretini artırmak ama öyle bir futbolcu da yok ki kadroda.

benim tahminim başkan tok satıcıyı oynuyor, futbolcular ise tok alıcı. ikinci ligde ortalama paraya oynayacaklarına azıcık düşük ücretle pttde oynamayı hemen hemen hepsi kabul edecek diye düşünüyorum.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by chotanax - 15-06-2014, 20:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)