Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
14-06-2014, 14:02,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Her şeyi kabul ediyorum tamam bizim kalıcı gelirimiz yok bu takım biraz daha borçlanırsa kendimizi amatörde buluruz laflarına katılmıyorum borç olmadan bir şey olmuyor araba alacaksın kredi çekiyorsun ev alacaksın kredi çekiyorsun kredi borç olmasa acaba kaç kişi ev ve araba sahibi olabilir onun için bizde borç yapmalıyız ama aşırıya kaçmadan başarı geldikce insanların ve şehrin ileri gelenleri gaza gelip bağışta bulunuyor takıma destek veriyor taraftar maça geliyor forma satılıyor ıvır zıvır derken bir şekilde kasa boş kalmaz onun için biraz kesenin ağzını açmak lazım yoksa rakiplerin transferlerinin yanında direkt düşmenin en büyük adayı oluruz...

Şimdi borç yapmayalım diye ne kadar kelepir adam varsa toplarız devre arasında küme düşmemek için şimdi harcadığımız paranın 5 katını harcarız biz böyle bir takımız...Birde yönetim azıcık elini cebıne atsın arkadaş cebimden para vermeyeceksem böyle yöneticiliği bende yaparım valla...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by sy200028 - 14-06-2014, 14:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)