Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
14-06-2014, 12:41,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(14-06-2014, 01:54)emre_1466 Wrote: Ben de bunu anlayamıyorum çoğu Anadolu kulübünün 10 trilyondan aşağı borcu yok bu borç miktarı kadar transfer yapıyor adamlar.
bunda anlasilmayacak bisey yok. bozbag haricinde herkes farkindaki bu ligden daha asagi dusersen o borclar sittin sene odenemez ve eninde sonunda kendini amatorde bulursun. eger bi sekilde o borcu odemek istiyosan en kotu ihtimal bu ligde kalici olmaqn sart. alt liglerde gerlirin yok denecek kadar az cunku. cogu kulupte kurumsal yapida olmayip kalici gelirleri pek olmadigindan ligden gelecek paralara bagimlilar. onun icinde tum planlarini en azindan bu ligde kalici olmak veya risk alip super lige cikmak uzerine yapiyor. bozbag ise tam tersine nekadar ust lige cikarsak okadar iyi transfer ve dolayisiyla daha cok para harcamak gerekir mantigiyla baktigi icin bu lige bile cikmak istemedi aslinda. simdide bu ligde kalici olmak gibi bir niyeti yok gibi gorunuyor. onun borc odeme yontemi sadece ondan bundan dilenmek.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kerasus - 14-06-2014, 12:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)