Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
13-06-2014, 19:10,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Bende bu maddi sıkıntı olayını anlayamıyorum.Bizimkisi resmen öğrenilmiş çaresizlik.Razıyız her gelene.Ne yapalım para yok diyoruz.
Başkan 6 trilyonluk bir bütçeden bahsetti.Bu para ile ne kadrolar kurulur.Geçiniz bu lakırdıları.Bizden daha düşük bütçe ile daha iyi oyunculara sahip bir sürü takım var.
Kısa bir hesap yaparsak; tavan fiyat 200'den 24 kişilik kadro 4.8 trilyon yapar.Kaldı ki bir çok futbolcuya o parayıda vermeyecekler.4 trilyon civarı veya daha aşağısı para harcanacak.6 trilyondan geriye kalan ne oluyor peki.Sezon içerisinde harcanacak.O zaman yönetimi niye seçtik biz.Bu sayfadan bir başkan belirleyip kurul oluşturalım 6 trilyon taahhüt etsinler yönetelim kulübü.
Süper ligde bile yabancıların 50-100 bin dolara oynadıklarını biliyoruz.Hangi kafa ile bizimkiler ucuzun da anlamıyorum.
Kulübü yönetmek bahsettiğimiz kadar kolay değil onu da anlıyorum ama ağlamayın be kardeşim.Yeter daha.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by mvsr - 13-06-2014, 19:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)