Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
11-06-2014, 20:14, (This post was last modified: 11-06-2014, 20:15 by chotanax.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
biz bu ligde 4 ayak üstüne düşecez, öyle geliyor bana. sırasıyla samsun, ads ve buca maddi olarak aşırı kötü durumda ve yönetimsel anlamda koca koca sıkıntıları var. benim en büyük düşme adayım bu üç takım. alanyayı plase olarak ekleyebilirim. 200 binlik adamlarla bu ligin altından kalkılmaz ama o parayı bile veremeyecek takımlar var bunu unutmayalım. kaldı ki 20 bini orta sınıf topçuya verirsin, ben bu yönetimin bu ligin üstünde en az 3-4 futbolcu alacağını düşünüyorum. o kadar da kasmayın. azıcık bahsettiğim rakipleri takip edin, emin olun rahatlarsınız.

ordu da nedimin devam kararıyla yeniden transfere yöneldi ama devre arası başarı gelmezse ikinci yarı çilçil dağılır kadroları. kayseri ankara antalya varken başarı da gelmeyeceğine göre...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by chotanax - 11-06-2014, 20:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)