Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
11-06-2014, 16:50, (This post was last modified: 11-06-2014, 16:52 by mvsr.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Klasik Giresunspor.
Ucuz ucuz topla, ilk devreyi 2 3 galibiyet ile son sıralar da bitir, devre arası, takım kurarken harcamaya kıyamadığın parayı harca, kurtaracak diye futbolcu transfer et.Ya düş ya da biraz uzağında ligi bitir.

Futbolcuların kaliteleri belirli piyasada.Herkes kimin ne olduğunu biliyor.Bir fiyat belirledim onun üstüne çıkmayacağım ile olmaz bu işler.3 4 lira belirlenen fiyatın üzerine illa ki çıkılır, çıkılmalıdır.Atıyorum adam 280 ister biz 200 de diretiriz futbolcu kaçar mantıksız iş olur.

Şampiyon kadrodan anlaşılanlar olacaktır.Dar bir kadro ile lige çıktığımızı düşünürsek iç transfer bizi hiçbir yere taşımaz.Fazladan futbolcu alımı yapacaklardır.Transfer sayımız min. 15-20 arası olacaktır diye düşünüyorum.

Kurulacak cümlenin sayısı oldukça fazla.Bana göre yönetimin en son maddi imkanları bahane etmesi lazım.Bir politika izliyorlar.Bizler de güveniyoruz, haklılık veriyoruz.Sabır edelim, şimdilik susalım bakalım neler göreceğiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by mvsr - 11-06-2014, 16:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)