(06-06-2014, 09:20)sokakbaşımeyhane Wrote: bende sana aynı şeyi söylüyorum aynı kadroyu tuttu diyorsun..biz de aynı kadroyla devam edersek sonumuz hüsran olur..en az 5 /6 takviye lazım diyorum..bu seneki rakipler selçukluya benzemez..bu sefer karşımızda ramazan durdular yok..bak selçuklu bile bize karşı ne top oynamıştı..bu sene 17 tane selçuklunun 10 katı iyi takım var..takımın iskeletini yine gecen seneki 5-6 futbolcudan oluşturmalı ama en az 6 sağlam takviye lazım...
selçuklunun bize karşı oynadığı topu 1. ligde çoğu takım oynamıyordu zaten. mesela biri orta sıra diğeri alt sıralarda olan bolu-denizli maçını izledim biraz. bizim selçuklu maçındaki futbolun yarısı yoktu kalite olarak. hadi o rahat konumda iki takımdı lig sonu diyelim. play offlarda süpr lige yükselen mersinde okadar diri bi futbol oynamadı. ama tabi selçuklunun o futbolu bizim maça has bişeydi. göztepeden aldıkları teşvik primine istinaden. ama o futbolu baz alırsak ptt takımları onun 10 katı denemez.
ama tabi kadroyu aynen korursak elbette ligde kalma ihtimalimiz yok orda hepimiz hemfikiriz zaten.