Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
04-06-2014, 16:51, (This post was last modified: 04-06-2014, 19:12 by kral1234.)
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Bu takımdan giresun ergenekonu elini cekince is yapiyor ne zamanki onlar sülük gibi yapisinca takim dibe vuruyor. O yuzden onlar olmadigi zaman biz bir şekilde bu ligde devam ederiz. en kaliteli futbolcuları da alırız maddi olarak da rahatlarız.
başkanın hedefleri çok iyi. belediye başkanının da arkasında durması da çok güzel. başkan bozbağ'ın akpye yakın olması da avantaj en azından milletvekillerinden biraz bişey koparabiliyor. en azından akmasa da ordan bişeyler damlar. istasyondan ne kadar gelir var bilmiyorum ama durakta da iyi para var. ablamın seka durağında aracı var şoför parası, vergi, yakıt vs düşünce aylık 3 bin lira rahat bırakıyor bize dedi.diğer duraklar daha çok iş yapıyor 8 tane durak var şehir içinde bunların her birinde bir araç olsa en az 30 bin lira aylık kulübe gelir demek o da en az. bir senede 350 bin tl kesin giriş olur. yine çotanak store'u daha aktif hale getirmek lazım. giresunspor benim bildiğim tescilli patenti alınmış marka. şehirde ne kadar çakma çukma ürün satan mağaza varsa hepsinden o formaların toplatılması lazım, ya da onların sattığından gelir alınması lazım. bu hakkı var kulübün.
Reply

Messages In This Thread
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ... - by kral1234 - 04-06-2014, 16:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)