(26-01-2014, 23:13)heyulaanil28 Wrote: (26-01-2014, 23:03)maicon_28 Wrote: (26-01-2014, 22:03)heyulaanil28 Wrote: (26-01-2014, 21:59)maicon_28 Wrote: şikeyi Türkiyeye getiren kulüp Gs Türkiyenin en iğrenç camiasıdır..
her şey beklenir bunlardan..
hocam FB anlaşılan ama saçma oluyor öyle profil fotoğrafına Giresunspor pozu vermekle olmaz bu işler bu olayda şike flan yok şuan maçta 0-0 bitti Gaziantep darbeyi vurdu Galatasaraya şimdi ne olacak 3 temmuz olayında tapelerde herkes neyin ne olduğunu gördü 
ahahahahaha
komik olan neymiş bilelim ben kendi adıma konuşuyorum hiçbir istanbul takımını flan tutmam öyle bir yazmışsın ki en iğrenç camia diye Türkiyede bunu bütün takımlar yapıyor Fenerbahçe Semihi Antalya bize karşı oynayamaz maddesi koyduruyor bu Bruma olayından daha iğrenç bir olaydır Aziz Yıldırım şerefsizini anlatmaya gerek yok tapalerde gördük herşeyi tapalerden önce Ersun şerefsizin Ankaragünde yaptıklarını Gaziantepte 3-0 maçın nasıl 4-3 olduğunu herkes biliyor bu işleri herkes yapıyor yapmayan takım ayırma içlerinde en iğrenci dersen Fenerbahçe ilk sırayı çeker 
klavye delikanliligi yapman son derece komik..
bizi ilgilendirmeyen konulara cok girmek istemiom ama neyse
ne bjk ne fb şike yapmamistir bundan bu kadar eminim yani 3 temmuz olaylarindan bahsediom. oncesi tabiki vardir bilemem..
hele bjk yi gectim zaten o imkansizda ,
fb madem 14 mac sike yapti neden suc üstü yapmadilar bunu ? lig bittikten 1 aydan fazla bir sure sonra bu operasyon oldu ? ve neden secimlerden sonra olmustur ?
soyle basit sorularla baslayalim hele