maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu
(12-09-2018, 13:23)mvsr Wrote: Hep böyle olmuştur.Osmanlı gibi nice takımlar var.Saman alevi misali.Parlayıp söndüler.Türk’ler olarak ilime, bilime, sabıra, zeki, çevik ve ahlaka önem vermediğimiz, günü birlik başarılara, ranta önem verdiğimiz sürece böylede olmaya devam edecek.Zamanında söyledik hala da söylüyoruz bakın.Bizim gibi 3. Dünya ülkelerin de futbol maşa malesef.
Zamanı gelince sıra Kasımpaşa, Başakşehir gibi takımlara da gelecek.Özellikle şu Başakşehir’e acayip uyuz oluyorum.Sırf ligdeki maçı düşünerek Avrupa maçına yedekler ile çıkmalarını hazmedemiyorum.Alay ettiler Türk insanı ile.
Destek verecekseniz Altınordu kulübüne destek verin.Uydurma takımlara ihtiyaç yok.Proje takımınız olacaksa sıkışık İstanbul’a gerek yok.Doğunun taraftarı bol ve kültürü olan takımını destekleyin.Zamanında çok yaptı devlet bu işleri.
Aslında Kasımpaşa'ya da sıra gelmişti.
Adamlar eldeki imkanlarla düşük bütçeli, gelecek vaat eden futbolculara yöneldiler, hocaları Kemal Özdeş'te iyi olunca maya tuttu ve kurtardılar
Şansları yaver mi gitti yoksa doğru bir politika mı sergilediler diyelim bilemedim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 12-09-2018, 13:37 |
|
Semih Karahan
Posting Freak

Threads: 6
|
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu
(12-09-2018, 13:37)maicon_28 Wrote: (12-09-2018, 13:23)mvsr Wrote: Hep böyle olmuştur.Osmanlı gibi nice takımlar var.Saman alevi misali.Parlayıp söndüler.Türk’ler olarak ilime, bilime, sabıra, zeki, çevik ve ahlaka önem vermediğimiz, günü birlik başarılara, ranta önem verdiğimiz sürece böylede olmaya devam edecek.Zamanında söyledik hala da söylüyoruz bakın.Bizim gibi 3. Dünya ülkelerin de futbol maşa malesef.
Zamanı gelince sıra Kasımpaşa, Başakşehir gibi takımlara da gelecek.Özellikle şu Başakşehir’e acayip uyuz oluyorum.Sırf ligdeki maçı düşünerek Avrupa maçına yedekler ile çıkmalarını hazmedemiyorum.Alay ettiler Türk insanı ile.
Destek verecekseniz Altınordu kulübüne destek verin.Uydurma takımlara ihtiyaç yok.Proje takımınız olacaksa sıkışık İstanbul’a gerek yok.Doğunun taraftarı bol ve kültürü olan takımını destekleyin.Zamanında çok yaptı devlet bu işleri.
Aslında Kasımpaşa'ya da sıra gelmişti.
Adamlar eldeki imkanlarla düşük bütçeli, gelecek vaat eden futbolculara yöneldiler, hocaları Kemal Özdeş'te iyi olunca maya tuttu ve kurtardılar
Şansları yaver mi gitti yoksa doğru bir politika mı sergilediler diyelim bilemedim
kasımpaşa'dan çoğu destekler çekildi. kalkavanlar ve onun gibilerin olduğu konsorsiyum gibi birşey yönetiyordu. maicon unda dediği gibi maya tuttu.
|
|
| 12-09-2018, 15:58 |
|
|