STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
Deplasmanda en önemli rakibin karşısında ilk yarıyı önde kapamışsın bir takım daha ne isteyebilir ki biz hala defansa yatıyoruz. Söylenecek söz yok ligde kalmak için galibiyet şart defans işi bizim işimiz degil tüm sezon gördük. İşimiz istanbul spora kaldı diyecemde en kötü futbolu biz oynuyoruz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
20-04-2023, 19:45
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
Spikerlik bir durum yok bence, rezil rüsva bir oyun oynadık Ankaragücü'nün isteğinin hırsının zerresi yoktu. Şu oyunla kümede falan kalınamaz geçen seneki kadro bile zorlanarak kaldı ki şu an o kadronun 10'da biri kalitesindeyiz. İstanbulspor her geçen gün üstüne koyuyor biz ise geriye gidiyoruz. Bu gidişle kümede kalma değil de Ümraniye ile sonuncu kim olacak yarışına gireriz.
20-04-2023, 20:34
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Spikeri ölçecek pozisyonumuz bile olmadiki "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Golü bile kendi kendilerine attılar. İsabetli şut çekmeden maç bitti.
20-04-2023, 20:56
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Ne yapıp edip eksik ve moralsiz gelen başakşehiri yenmeliyiz.Artik rakibimiz İstanbul kaldı sadece fenerle oynadıkları haftada 3 puanı mutlaka almalıyız.
Genç Çotanaklar

20-04-2023, 21:57
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

İlk olarak Karagümrük maçından sonra dikkat çekmiştim hakan hocaya. Ondan beri de bizzat dikkat ediyorum oynattığı futbola. acaba mı dedim yanılıyorumdur inşallah dedim hep. ama bugün emin oldum ki hakan hoca bu takımı sabote ediyor. Blackahmet için zaten hep dedim bilerek düşürmek istiyor diye. Kendisini kaf dağında gören ego hastası bir adamdı. Kendisi gibi ultra mega efsane başkana sahip çıkmayan şehirden intikam almak için takım düşürüp gidecekti, yani aldığı yere bırakıp defolacaktı hesapta. ama 2 maç üstüste 4-5 yemek planlarını bozdu ve kongre kararı almak zorunda kaldı. Ki onu bile giderayak geç bir tarihe aldı yeni yönetim bişey yapamasın toparlayamasın diye. Ve sonunda gitti ama kendisine kayıtsız şartsız itaat eden, aralarınki ilişkiyi bir türlü çözemediğim adaşı kaldı. Ve o gittiğinden beri adaşı resmen ligi bıraktı. BJK maçı hariç hiçbir maçta mücadele ortaya koymadı, şansa bala kazandığımız Sivas maçı dahil. Hadi hep iyi niyetle baktık, uzun zamandır kazanamayan takım psikolojik olarak savunmaya çekiliyor heralde dedik, belki bu maçı kazanmak takımın özgüvenini yerine getirir dedik. Ama yok bu maçın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kazansan belki de ligde kalışını ilan edeceğin maçta bundan daha kötüsü ancak kendi kalene şut çekmek olurdu. Zaten gol yemek için her yolu denedik. Ulan zamanında sövdüğümüz çapsız Erkan Sözeri bile olsa şu fikstürle çoktan ligde kalışını ilan etmişti.
20-04-2023, 22:14
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Hobaa Sivas'ta şov yapmış Trabzona. İstanbul ile başbaşa kaldık. 1 Puan öndeler ve bizimle içerde oynayacaklar. Mücadele gücü olarakta bizden fersah fersah ilerideler. Kısacası her manada avantaj İstanbulda.
20-04-2023, 23:26
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BU TRABZON SPOR BIZIM RAKIPLERIMIZE BOL KESEDEN YENILIYOR BAKALIM COTANAK ARENADA ONLARA YAPTIGI KIYAGI BIZE YAPACAKMI EGER GÖTLERINI YIRTARCASINA OYNASINLAR ZATEN TRABZONSPOR U TUTMUYORUM FANATIKCE KIMINLE OYNARLARSA OYNASINLAR RUM TAKIMI ILE DE OYNASINLAR RAKIPLERINI DESTEKLEYECEGIM
21-04-2023, 00:01
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Hakan keleş başakşehir maçını alamazsa gonderilsin..
Takıma bir kan değişikliği şart kadro kötü motu ama bu kadar ruhsuzluga çözüm bulamadiysa kendisinde de sıkıntı var .
Maça gittim ilk defa bir mağlubiyete o kadar üzülmedim çünkü puan almak gibi kimsenin bir düşüncesi yoktu orada 100 kişi g.muzu yirttik destek olaalim diye ama bu ruhsuz mücadele bizi bile bezdirdi takıma taze kan lazim..hiç bir taktik değişikliği yok savunma yap g.te bala atarsan yat üzerine böyle bir dunua yok zaten zayifsin elin oğlu senden iyi o zaman taktik varyasyonlar deneyeceksin bu açığı kapatmak için
Derelili çotanak
21-04-2023, 01:19
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Ankaragücü hakettiği 3 puanı aldı.Kendi evlerinde böyle bir şansı kaçırmak olmazdı.İki takım içinde bir şeyler yazacak olursam iki takımda sepeleğin önde gideni.Sadece Giresunspor 1.lig veya 2.lig kadrosu ile kurulu o kadar.Bir hafta önce mağlup ettiğimiz Sivasspor çok daha iyi bir takımdı Ankaragücü’nden.Bizim ne yapacağımız önemliydi.Yapmadıkta hiçbir şey.

Golü bir şekilde bulup öne geçtik hiç sevinmedim.Dedim bunlar skoru korumaya geçer ve mutlaka golüde yerler.Ama yenilirizde demiyordum.Son dakikalarda yiyip berabere biter düşüncesindeydim.

Kalecimiz Ferhat oynadıkça performansını yukarı çekiyor.Ancak yaşı ve kalibresi belli.
Alper sana diyecek söz bulamıyorum.Defans çizgisini bozdun ofsayt olacak yerde golü yedirdin.
Faruk Can iki haftadır iyi diyorduk bu maçta aksadı.
Bajic, gereksiz.10 kişi çıksak maçlara daha iyi.Zaten 10 kişi oynatıyor takımı.
Kuwas, sanki yetenekleri varmışta yokmuş gibi yapıyor.Oyunu sıfır ısırma, isteme.
Hayrullah ve Görkem, ne üzerilerine çıkarlar nede aşağıya inerler.Hayrullah ve Görkem işte.
Serginho, şampiyon olduğumuz sezon ve geçen yılda dahil sağ kanatta yaptıkları hala gözümün önünde.Nerde o çalım atmalar, topu sağ çizgiye taşımalar.Nerde ? Parasını aldı, almadan öncede böyleydi saldı gitti.Oyun içerisinde bir şeyler ile dalaşıyor ama ne yaptığını oda bilmiyor.
Campuzano, iyiki var.Oda olmasa gözümüze bant çekelim öyle takip edelim maçları.

Hakan hoca kalıbının dışına hiç çıkmıyor.Denemiyor.Korkuyor.Hiç süre vermediğin Mert’i sahaya sürmek neyin çabası ? Son iki haftadır oyuna soktuğu futbolcular en azından mücadele etmeye, koşmaya, rakibi ısırmaya çalışıyordu.Nitekim Alanya maçında 1 puanı böyle kurtardın.Ama sen, Doğan Can ile değil Murat ile başlıyorsun oyuna.Rahmetullah’ı hiç denemiyorsun bile.Kadron çok dar ve kötü bunu biliyoruz.İyi olabileceğe de fırsat vermiyorsunki ! Faruk Can oyuncu değişiklikleri ile dahil olmasaydı bugün ilk 11 düşünülmeyecekti bile.

Camiada herkes formsuz.Futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı, şehri.Tek formda olan var başkanın kendisi.Ödeme yapıyor çünkü.

Henüz düşmedik.En büyük adayız.Şu birkaç haftalık periyotta yapılan ödemeler ile biraz olsun takımın önü açılmış oldu.Yangının ufak bir bölümüne su sıkıldı.En azından alt ligde rahat ederiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-04-2023, 08:34
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Bu arada mejia her geçen gün daha iyi oynuyor bu çocuk daha 21 yaşında rskibi ısırıyor sorumluluk alıyor 90 dakika koşuyor bu çocuğu biraz parlatirsak 3 milyon eurodan aşağı gitmez gelecek var
Derelili çotanak
21-04-2023, 10:16
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)