2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Elleri açıp dua edeceğimiz bir sezon daha Smile Allahım inşallah Hakan’lara aynı şansı bir kere daha tanır. Yoksa işimiz zor.
06-08-2022, 07:28
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Adam krediyle, cumhurbaşkana yalvararak tahta açtı diye ne reklam yaptı lan...Ne günlere kaldık süperligte milyonlarca gelirin olduğu yerde tahta açtık diye kahrama ilan ediliyor...vay beee
Derelili çotanak
06-08-2022, 09:19
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(05-08-2022, 23:50)Mandaklı Wrote: Yurtdışında ki takımlardan transfer edilen Robert Mejía, Borja Sainz ve Riad Bajic'in lisansları yetiştirilememiş. Herhalde evrak eksiklikleri var. Yazık bu takıma, her tarafımızdan amatörlük akıyor.
Deme zaten asıl transfer onlardı başkan niye tahtayı açtık diye kasılıyor o zaman
06-08-2022, 09:28
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
İstanbulspor taş gibi iyi bir takım. Bu sene süpriz sonuçlara imza atabilir. Bir alt ligde oynayan futbolculardan 2'sini kaybetmiş (Emrecan Uzunhan ve Alperen Uysal) ve yerlerine tecrübeli 2 yabancı futbolcu (David Jensen ve Patrick Ebert) transfer etmiş. Bu nedenle de birbirlerini iyi tanıyan futbolcular ile ayağa pas futbolunu çok iyi oynuyorlar. Eğer ilk yarıda Trabzonspor'un adından korkmayıp, ikinci yarıda ki gibi hücumu düşünseler ve yan toplarda kalesini daha dikkatli savunabilselerdi, maçtan puan ya da puanlarla ayrılabilirlerdi. Özellikle stoper oynayan Almanya kökenli Okan Erdoğan'ı çok beğendim. Daha 23 yaşında ve bu sene devamlı oynatılırsa, seneye transferin gözdesi olabilir.
06-08-2022, 11:27
semiko Offline
Posting Freak

(06-08-2022, 11:27)Mandaklı Wrote: İstanbulspor taş gibi iyi bir takım. Bu sene süpriz sonuçlara imza atabilir. Bir alt ligde oynayan futbolculardan 2'sini kaybetmiş (Emrecan Uzunhan ve Alperen Uysal) ve yerlerine  tecrübeli 2 yabancı futbolcu (David Jensen ve Patrick Ebert) transfer etmiş. Bu nedenle de birbirlerini iyi tanıyan futbolcular ile ayağa pas futbolunu çok iyi oynuyorlar. Eğer ilk yarıda Trabzonspor'un adından korkmayıp, ikinci yarıda ki gibi hücumu düşünseler ve yan toplarda kalesini daha dikkatli savunabilselerdi, maçtan puan ya da puanlarla ayrılabilirlerdi. Özellikle stoper oynayan Almanya kökenli Okan Erdoğan'ı çok beğendim. Daha 23 yaşında ve bu sene devamlı oynatılırsa, seneye transferin gözdesi olabilir.

alperen kalsa daha iyi iş yapardı istanbul'da. istanbul 5li savunma oynuyor galiba.
06-08-2022, 11:45
semiko Offline
Posting Freak

bu arada bu tahta işi harbi çok sorun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" .
en son güne kadar duracak en son açacağız demişlerdi öyle yaptılar. be amuha koyum yurt dışından gelenlerin sıkıntısını yaşamıyor muyuz ?
06-08-2022, 11:48
semiko Offline
Posting Freak

o değilde bizim bu osman paşa vardı ertuğrul vardı noldu onlara la . kiraya giden oyuncuları ben kampta göremedim .

tff'de eyüp'ün lisanslı tek topçusu umut nayir Big Grin
(This post was last modified: 06-08-2022, 11:55 by semiko.)
06-08-2022, 11:53
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
lisanslar yetişirse

Onurcan
Hayrullah-Sergen-Alexis-Alper
Traore-Mejia
Serginho-Doğancan-Borja
Bajic

lisansların hepsi yetişirse, sol bek hariç ehh fena olmayan bir 11'le çıkıyoruz. Sol bek yetişse iyiydi

Sol bek - çok kötü
Kaleci - Onurcan soru işareti

diğer soru işareti isimler idare edecek bence (Hayrullah, Sergen, Doğancan vs.)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
06-08-2022, 12:28
kty28 Offline
Senior Member

(06-08-2022, 12:28)maicon_28 Wrote: lisanslar yetişirse

Onurcan
Hayrullah-Sergen-Alexis-Alper
Traore-Mejia
Serginho-Doğancan-Borja
Bajic

lisansların hepsi yetişirse, sol bek hariç ehh fena olmayan bir 11'le çıkıyoruz. Sol bek yetişse iyiydi

Sol bek - çok kötü
Kaleci - Onurcan soru işareti

diğer soru işareti isimler idare edecek bence (Hayrullah, Sergen, Doğancan vs.)

Ben sol bekin o kötü oyunundan sonra otomatikman yedeğe düşeceğini ve Talhanın oraya geçeceğini düşünüyorum.
06-08-2022, 13:08
Pangal Offline
Senior Member

Stoper,sol bek,kanat,on numara,santrafor lazım bu takıma. Kale onurcanın olacak gibi duruyor kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum inşallah iyi çalışır şansı yaver gider başarılı bir sezon geçirir. İlla ki hata yapacaktır ama önemli olan başarılı bir standart yakalaması. Bir sağ stoper, bir yedek stoper lazım. Sol bek ismail gelecek gibi duruyor. Alper fiziken hazır değil gibi göründü çok basit hata yaptı rize maçında. Sergio Sainz ve iki kenarda oynama özelliği olan bir kanat oyuncusu daha gerekli. Oyunumuza akıl katacak top kullanabilen mümkünse skorer bir on numara şart. Santrafora diouf ismi çıktığına göre hoca orada fizikli hava hakimiyeti olan biri istiyor. Bu durumda 4-4-2 gibi oynadığımız maçlar olabilir. Bu sayede bajicin verimide artar diye düşünüyorum.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
06-08-2022, 13:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)