bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor
Ben bu takımın çok maçını izledim.
Gs'ye 5-0 yenildik, staddaydım izledim.
Ordu 4 attı, izledim.
Sakarya'yı yenmemize rağmen küme düştük, izledim.
Erciyes'e 3-0'dan maç verdik, izledim.
Fener'den 6 yedik, izledim
İstanbul'dan kalktım Alanya maçı için 14 saatte Giresun'a gittim, son dakikada yedik, play-offa kalamadık, izledim.
Eskişehir'e yenildik süper lige çıkamadık, izledim.
Samsun'a 2-1 yenildiğimiz, sezonu tepe taklak eden maçı izledim.
Geçen seneki o rezil ikinci yarıda bile bütün maçları izledim. Hepsini 90 dakika izledim. Her hafta lanet ettim, haftaya izlemeyeceğim dedim, dayanamadım gene.
Ama artık sabrım taştı! Bakın skor falan umrumda değil, isterse Adana 5-0 yenseydi, orada değilim. Ya bu nasıl bir oyun ya? Bu nasıl bir laubalilik beyler? Ulan senin g.tünü yırtman lazım bu maçta, Allah ne verdiyse saldırman lazım, gerekirse tekmeye kafa atman lazım. Salak gibi bu adamlardan bunu bekledim ben bütün hafta.
Ben artık daha fazla salak yerine konmak istemiyorum. Takım süper lige çık"a"mıyor değil, çıkmıyor. İnatla birileri çıkartmıyor. Biz de enayi gibi her hafta 2 saatimizi verip sahadaki bu rezillikleri seyrediyoruz. Yukarıda saydığım bütün maçlardan sonra sadece hayal kırıklığı yaşamıştım, şu an bariz bir öfke duyuyorum. Çünkü salak yerine konuluyorum.
Bütün forumun önünde söyleyeyim, isterse haftaya Bolu'ya 5 atsınlar, bazı şeyler düzelene kadar bu sezon bir daha bu takımın bir maçını izleyen namerttir.
|
|
| 01-10-2018, 22:32 |
|
|