STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
Başak Sivas maçını izliyorum da aynı bizim mesela gs maçı taktiği ile oynadılar. İyi kapanıp rakibin boş boş top çevirmesine müsaade ettiler, kontra ve hata aradılar. Netice; deplasmanda iki sıfır öndeler.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
10-10-2022, 21:52
Website Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
Resmi hesap Twitter da fena saplamış jimnastikçilere. Sonunda centilmenlik diye bişey olmadığı acı gerçeğiyle yüzleştiler. Taraftar zoruyla olsa da sonunda doğru yolu bulmaları güzel gelişme.
10-10-2022, 22:41
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Beşiktaş da sağlam saygısızlık yapmış. Bizimkilerin tepkisi hakeme idi bunlar hemen şahsileştirdiler.
Bizimkiler doğrusunu yapmış.
BJK kötü oynadığının farkında ve konuyu kendilerinden uzaklaştırmak için sağa sola saldırmaya başladı.
10-10-2022, 23:19
Reply
semiko Offline
Posting Freak

bir parantez de onurcan'a ,
onurcan'ın probleminin teknik değil mental olduğunu söylemiştim. maçtan maça değişiyor performans ama belirli bir seviyeye gelip uzun yıllar kalecimiz olabilir.
11-10-2022, 08:28
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(10-10-2022, 15:22)kerasus Wrote: Meğer bu takımın savunma hattı, orta saha hattı, hücumu, rakip analizi, hücum ve savunma taktiği, kondüsyoneri vs hepsini tek başına Hamidou Traore her birine yetişiyormuş. O gittiğinden beri ne top oynuyoruz ne rakip analizi var taktik maktik yok, her maç rakip hem oyun olarak hem pozisyon olarak eziyor. Olurda penaltı falan bulursak belki gol atıyoruz ama onu bile korumayı beceremiyoruz. İlk kez akan oyunda gol bulduk onuda keyfe keder iptal ettiler. 

Bu maç özelinde konuşursak, Hakan hoca 0-0 a bağlayacağına çok emin olmuş heralde. Olur da gol yersek napmamız gerektiğine dair hiç bir planımız yoktu. Topu alınca tek düşüncemiz kendi ceza sahamız çevresinde pas yapmak. Oysa Beşiktaşın belki en iyi olduğu şey bu zaten, rakip yarı alanda topa çok iyi şok pres uygulayıp tehlike yaratmak. Ve bizde onlara yardımcı olmak için her topu o alana sıkıştırdık. Gol zaten her an geleceği belliydi. Onurcan dışında direnen oyuncumuz yoktu neredeyse. Korner kullanıp rakip savunmanın ceza sahası dışına uzaklaştırdığı topu alınca bile tekrar içeri ortalamak yerine Onurcana kadar dönmenin mantığını halen çözebilmiş değilim. Golden sonra Beşiktaş artık hücumu bıraktığı halde hiç üzerlerine gidemedik, çünkü 1 hafta boyunca sadece kendi yarı sahamızda top çevirmeye çalışmışız. 70 ten sonra ise Beşiktaş iyice abarttı savunmaya iyice gömüldüler. Orta sahayı tamamen boşalttıkları için arada çıkmaya çalıştık ama onda da saçma paslarla heba ettik genelde. İlk şutumuzu da bu dakikalarda çekebildik, kornere çıktı. Sayılmayan gol haricinde kaleci Ersine top bile gelmedi neredeyse. Bir tane şutumuz savunmaya çarpıp yumuşak şekilde üzerine gelmesi haricinde. Savunmaya odaklandığı halde yine tüm tehlikeli ataklar Beşiktaştan geldi. 

Hakeme gelince; son dk keyfe keder iptal ettiği gol maç boyu çabalarının sadece ufak bir örneği, küçük bir detay sayılır. Maç boyunca öyle anlamsız düdükleri ve verdiği vermediği kartlar varki. Birde dikkatimi çeken, bizim golde ofsayt bayrağı kalkmamasına rağmen hakem orta sahayı gösterip golü vermedi bir türlü. VAR değil, orta hakem var a sordu sanki bişey yokmu diye. Hatta bu nedenle stad skorborduna da düşmedi uzun süre. Beşiktaşta bir kişi bile itiraz etmeyip hepsi direk santraya geçti oyunu başlatmak için ama hakem hala acaba bişey bulkabilir miyiz diye golü vermedi ısrarla. Sonunda zar zor uyduruktan bir çizgi çekmişler işte. Oysa onların karambol pozisyonunda nasıl net gördü de direk golü işaret etti anlamadım. Israrlı şekilde itirazlarımızı sürdürmesek oyunu çoktan başlatacaktı ama 5-6 dk arayıp tarayıp sonunda bir penaltı bari bulabildiler. 

Taraftar desek, 90 dk onları dinledik stadda bile. Özetleri izliyorum, her dk yine onların sesi geliyor. Tamam sağlam tribün yaptılar ama bizde cidden çok kötüydük. Bizi bastırdıklarından falan değil, baya cılız kaldık yani. Tabi çok fazla çift takımlı vardı, yönetim sağolsun. Beşiktaşlısı yılda bir kere izleyeceği takımı için nekadarsa çıkardı aldı biletini. Olan her maç gelen gerçek Giresunspor taraftarına oldu. Belli ki önemli bir çoğunluğu bu seferlik mecbur TV den izleriz demiş. Yönetime olan bakış açım zaten malum, Ama şu maçtaki gerek bilet politikası gerekse maç sonu suskunluğu ile tamamen hükümsüzdür gözümde.
Sözlerine şiddetle katılmakla beraber tribünde rezil olduğumuz aşikardır..sen 300 liraya bilet yaparsan elin ordulusu samsunlusu sivaslısı içimizdeki giresunlu hainler bjk Yİ DESTEKLEMEK İÇİN DOLUŞTULAR..ben tvden izlediğim kadarıyla Giresun pozisyona kalkıyor en ufak bir uğultu bile yok..demek ki yarıdan çoğunluğu beşiktaşlıydı..Yıllardır iddia ediyorum passolig en çok Giresunsporun gerçek taraftarını vurmuştur..soğutmuştur..3ligdeki taraftar maalesef yok..her maç kavga çıkaran  içerde dışarda agresif o taraftarı özledim..kavgaya meyillimiyim hayır ama en azından insanlar deplasmana geldiğini hissediyordu..Beşiktaşlılar ya da diğer taraftarlar bizim tribünden maç izleyecek öyle mi o stadın kapısına girecek casareti olamazdı..neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok..Yönertim bu rezil takımla ligde kalmaya çalışmak insanları aldatmaktan başka bir şey değil..ya lütfen defolun gidin ya da adam akıllı tranaferler yapın devre arasında..bu kadar heyacansız lig geçirdiğimizi hatırlamıyorum..bozbağ bile araya i-1 -2 tane transfer atıyordu..sizin aldıklarınız ya tutarsa...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 11-10-2022, 11:13 by sokakbaşımeyhane.)
11-10-2022, 11:12
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(11-10-2022, 08:28)semiko Wrote: bir parantez de onurcan'a ,
onurcan'ın probleminin teknik değil mental olduğunu söylemiştim. maçtan maça değişiyor performans ama belirli bir seviyeye gelip uzun yıllar kalecimiz olabilir.
+1. O zaman da hak vermiştim. Ayrıca hep dedim kaleci dediğin oynayarak gelişir. Hatta örnekler vermiştim. Bizde geçen sene GS ye kaleci yetiştirmek yerine aynı hatalı golleri Onurcan ile yeseydik bugün kalemiz güvende diye rahat maçlar izleyebilirdik. 

(11-10-2022, 11:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Sözlerine şiddetle katılmakla beraber tribünde rezil olduğumuz aşikardır..sen 300 liraya bilet yaparsan elin ordulusu samsunlusu sivaslısı içimizdeki giresunlu hainler bjk Yİ DESTEKLEMEK İÇİN DOLUŞTULAR..ben tvden izlediğim kadarıyla Giresun pozisyona kalkıyor en ufak bir uğultu bile yok..demek ki yarıdan çoğunluğu beşiktaşlıydı..Yıllardır iddia ediyorum passolig en çok Giresunsporun gerçek taraftarını vurmuştur..soğutmuştur..3ligdeki taraftar maalesef yok..her maç kavga çıkaran  içerde dışarda agresif o taraftarı özledim..kavgaya meyillimiyim hayır ama en azından insanlar deplasmana geldiğini hissediyordu..Beşiktaşlılar ya da diğer taraftarlar bizim tribünden maç izleyecek öyle mi o stadın kapısına girecek casareti olamazdı..neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok..Yönertim bu rezil takımla ligde kalmaya çalışmak insanları aldatmaktan başka bir şey değil..ya lütfen defolun gidin ya da adam akıllı tranaferler yapın devre arasında..bu kadar heyacansız lig geçirdiğimizi hatırlamıyorum..bozbağ bile araya i-1 -2 tane transfer atıyordu..sizin aldıklarınız ya tutarsa...

Burada bile çok polemiğe girdim kötü oldum bunu savunmaktan. Bazıları Passolige destek vererek aklı sıra Giresunsporun arkasında olduklarını sanıyordu. Oysa biz değil genel olarak ülke çağında bu sistem ilk geldiğinde taraftarlar dik durmayı becerebilse ellerinde patlayacaktı bu rant sistemi.
12-10-2022, 12:05
Reply
semiko Offline
Posting Freak

passolig çıktığında giresunspor logolu alan ilk kişilerden biriyim.
öğrenci olmama rağmen 13 lira bile beni vurmuştu ama almıştım sırf destek para aktarılacak diye.
sistem çok iyi süper. konser falan filan maça giriş iyi güzel ama bunu hiç bilmeyen insana anlatamazsın yıl oldu 2022 arkadaşım hala tek günlük passo alırım maça girerim diyor Big Grin
ya abi bu insanlar hala alışamamışken bunu sevdirecek entegre edilecek yöntemler bulman lazım. mesela tc kimlik ile entegre olabilmeli. vs vs
12-10-2022, 13:20
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(12-10-2022, 13:20)semiko Wrote: ya abi bu insanlar hala alışamamışken bunu sevdirecek entegre edilecek yöntemler bulman lazım. mesela tc kimlik ile entegre olabilmeli. vs vs

Maçlarla hiç alakası olmayan insanı anlarım da futbolu azıcık takip eden, stada takılan insanların 7 yıldır hala anlamamış olması da garip bir durum bence.
12-10-2022, 13:57
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(12-10-2022, 13:57)bulancak28 Wrote:
(12-10-2022, 13:20)semiko Wrote: ya abi bu insanlar hala alışamamışken bunu sevdirecek entegre edilecek yöntemler bulman lazım. mesela tc kimlik ile entegre olabilmeli. vs vs

Maçlarla hiç alakası olmayan insanı anlarım da futbolu azıcık takip eden, stada takılan insanların 7 yıldır hala anlamamış olması da garip bir durum bence.

işte sorun orda. arkadaşlarım deli gibi futbol izlerler vs passolig i de bilirler. bana geçen diyorki ne olacak günlük passolig alırım girerim maça Big Grin la olm öyle bişey değil bu . 

ama inan sevmeyen de sevmeyebiliyor.  öyle de bir durum var. 
bir sefere mahsus verilen 50 küsür para bile etken olabiliyor. çıkartmakta cabası. yok fotoğraf yok o bu . 
bu işler sana bana okey de başkalarına angarya gelebiliyor.
12-10-2022, 15:07
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Passoligin tek hoşuma giden kısmı Giresunspor passoligim var ve diyelim uzatma yapacağım veya yeni kart alacağım; o paradan belli bir pay direk Giresunspor'a gidiyor.
Eski sistemde kombine almak dışında gurbette yaşayan benim gibi taraftarlar bu kadar basit destek olamıyordu.
12-10-2022, 16:30
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)