15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ
Takım gelmiş karşılanmış on numara düşünülmüş, bu takımın arkasındayız allahın izniyle kızarız yazarız söveriz ama bu o,ç karşısında biriz zaten bu iki deplasmandan 3-4 puanı iyi olacak düşüncemiz vardı, 3 aldık he bursa değilde bu mk takımını yensek daha iyiydi neyse seriyi devam ettirelim altınordu ve altay ikisinden de ya 4 ya da 6 puan alabilecek durumdayız şu inanç devam etsin !
Erkan kendini aklarcasına kariyerimi tehlikeye attım 4 maça geldim takımı bıraktım sonrasında nerdeyse para almadan gittim diyecekti p.... ulan kaldın 500 bin aldın ilk 4 maça da 1 milyon aldın hala nasıl söylersin böyle birşeyi birde utanmadan başkanlar konuştu filan deyip meşrulaştrdı, daha da ileri götürdü o zaman imparatorduk şimdi sövüyorlar diyo daha giresuna kadar erzurumda kalırsan o zaman sövmeyi gör, aykutu 14 numarayı filanda getir.
Başkentten !
15-12-2019, 02:08
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
kaybedilen maç sonu takımın karşılanması harika bir olay. işte özlediğimiz takım-taraftar bütünleşmesi. gerek hakem yönetimi, gerek son haftlardaki bariz mücadeleci oyun ile aslında bu maçtanda puan alacak şekil oynamamız ve hakan hocanın da kırmızı görmesi haftaya muntemelen askerden gelmiş gibi bir futbol görüp rahat bir galibiyet bekliyorum. malum pozisyon sonrası zaten izlemedim maçı, ama o ana kadarki izlediğim bölümde giresunsporumuz hedeflediği puan yada puanları rahatlıkla alacak şekilde oynadı. bize bu mücadele yeter, bu mücadele bize maç kazandırmasa bile şampiyonluk kazandırır sonunda.
15-12-2019, 13:58
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Evet keske Bursa yerine bu yobaz serefsizleri yenseydik. Takımın karşılanması nefis
(This post was last modified: 15-12-2019, 15:33 by yirmisekiz.)
15-12-2019, 15:33
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Keşke o karşılayan kafilede ben de olsaydım. 2-3 yıldır takıma çok kızıyorum ama dün harbiden iyi ki Giresunsporluyum dedim. İkinci yarıdaki maçta o tarikatçı pezemenk ayk.ta, kahpe erk.na ve 14 numaralı gotten bacak ib.ahime taraftarın gerekli muameleyi yapacağından şüphem yok.
15-12-2019, 15:42
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Bu arada farklı bir noktaya daha değinmek istiyorum. Bilmiyorum tribün liderleri bu siteyi okuyorlar mı. Youtube'da bir çok takımın tribün videoları yer alıyor. Sivas'ından Malatya'sına, Samsun'undan Adana Demir'ine, Kocaeli'sinden Ankaragücü'ne kadar bu tribün atmosferini çok güzel yansıtıp sonra internete yükleyen kanallar mevcut. Bizde de böyle bir şey yapılabilir mi? Sosyal medyada bu sene güzel bir atılım yaptık, aynısını tribün içinde yapsak güzel olur diye düşünüyorum.

Youtube'da "Giresunspor tribün" diye aratınca 2-3 tane tek tük video çıkıyor, bir tanesi tee 3 yıl evvel ki Samsun deplasmanından mesela, diğeri Eskişehir play off maçı. Hazır taraftar da takım da havaya girmişken, bence böyle bir "ULTRAS" projesi güzel olabilir.
(This post was last modified: 15-12-2019, 16:26 by bulancak28.)
15-12-2019, 16:25
Reply
santana28 Offline
Member

Threads: 0
araya 3 tane top atıldı 2 si gol oldu 1 i kılpayı dışarı çıktı hakan hocanın araya atılan toplara önlem alması gerekıyor yoksa her maç gol yeriz maç için çok fazla konusmaya gerek yok del valle nin kırmızısından sonra bizim için maç orada bitti zaten
15-12-2019, 17:24
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

(15-12-2019, 16:25)bulancak28 Wrote: Bu arada farklı bir noktaya daha değinmek istiyorum. Bilmiyorum tribün liderleri bu siteyi okuyorlar mı. Youtube'da bir çok takımın tribün videoları yer alıyor. Sivas'ından Malatya'sına, Samsun'undan Adana Demir'ine, Kocaeli'sinden Ankaragücü'ne kadar bu tribün atmosferini çok güzel yansıtıp sonra internete yükleyen kanallar mevcut. Bizde de böyle bir şey yapılabilir mi? Sosyal medyada bu sene güzel bir atılım yaptık, aynısını tribün içinde yapsak güzel olur diye düşünüyorum.

Youtube'da "Giresunspor tribün" diye aratınca 2-3 tane tek tük video çıkıyor, bir tanesi tee 3 yıl evvel ki Samsun deplasmanından mesela, diğeri Eskişehir play off maçı. Hazır taraftar da takım da havaya girmişken, bence böyle bir "ULTRAS" projesi güzel olabilir.

Her sene biraz daha geriye giden bir tribün için anlamsiz bu dedigin
15-12-2019, 18:21
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

(15-12-2019, 18:21)yirmisekiz Wrote:
(15-12-2019, 16:25)bulancak28 Wrote: Bu arada farklı bir noktaya daha değinmek istiyorum. Bilmiyorum tribün liderleri bu siteyi okuyorlar mı. Youtube'da bir çok takımın tribün videoları yer alıyor. Sivas'ından Malatya'sına, Samsun'undan Adana Demir'ine, Kocaeli'sinden Ankaragücü'ne kadar bu tribün atmosferini çok güzel yansıtıp sonra internete yükleyen kanallar mevcut. Bizde de böyle bir şey yapılabilir mi? Sosyal medyada bu sene güzel bir atılım yaptık, aynısını tribün içinde yapsak güzel olur diye düşünüyorum.

Pek öyle düşünmüyorum. Takımın kötü olduğu zamanlarda evet tribün de kötüye gidiyor, ama takım ivme yakaladığı zaman bence taraftar da hakkını veriyor. 2-3 yıl önce olimpiyattaki ümraniye maçına 8000 kişi geldi mesela. Tamam bir Ads, Göztepe falan değiliz şu an, ama öyle bilinmeyen bir tribün de değiliz, olmamalıyız. Şu dediğim olayı Bolusporlular bile yapmış mesela, Bolu'nun tribünü bizden daha mı iyi?
15-12-2019, 20:21
Reply
santana28 Offline
Member

Threads: 0
takımı karşılayanlar arasında beyaz bereli elinde su olan kişi derbo ali degil mi yoksa ben mi benzettim ? bu arada kumyalı ve yeni mahalle ıkı grupta bir arada tesislerde demek ki isteyince birlik beraberlık oluyormus
15-12-2019, 22:20
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

(15-12-2019, 20:21)bulancak28 Wrote:
(15-12-2019, 18:21)yirmisekiz Wrote:

Pek öyle düşünmüyorum. Takımın kötü olduğu zamanlarda evet tribün de kötüye gidiyor, ama takım ivme yakaladığı zaman bence taraftar da hakkını veriyor. 2-3 yıl önce olimpiyattaki ümraniye maçına 8000 kişi geldi mesela. Tamam bir Ads, Göztepe falan değiliz şu an, ama öyle bilinmeyen bir tribün de değiliz, olmamalıyız. Şu dediğim olayı Bolusporlular bile yapmış mesela, Bolu'nun tribünü bizden daha mı iyi?

Tribunler bolundukten sonra dikis tutmadi. Maraton ayri telden Kumyali ayri telden. Sahaya etki yok. Kuru gürültü. Nerde o maratonda tek ses oldugumuz zamanlar ? Youtube olayi yapilir ama nitelik önemli.
15-12-2019, 22:24
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)