STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
TRT sporda oğulcanın konuşmasını twitledi ferhat harici net beşiktaşlıdır gözümde ....
Başkentten !
09-10-2022, 01:04
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Renkdaşlar, değiştiremeyeceğimiz kısımları geçelim, değiştirip geliştirebileceğimiz kısımlara bakalım: Bir oyuncu ofsayt kuralına uygun pozisyon alamıyorsa bu onun becerisizliği ve rakibin becerisi ile ilgilidir.
Geçen hafta derbiyi izleyen renktaşlar demek istediğimin farkına varacaktır. FB Renne deplasmanında rakip oyuncuların kalitesi üst düzey olduğu için FB'nin ofsayt çizgisine hiç takılmadan peş peşe pozisyona girdiler oysa BJK, FB karşısında neredeyse hiçbir pozisyona giremedi hep ofsayta yakalandı.
Kabul edelim, bizim kalitemiz bu kadar. Belki benzeri 1 pozisyona değil, 3-5 pozisyona girsek veya genel kalitemiz daha yüksek olsaydı bu maç en azından 1-1 bitmiş olurdu.
Bu maç itibarı ile artık orta sırayı bırakıp, küme düşme adaylarının da maçlarını tekrardan takip etmeye başlamanın da vaktinin geldiğini düşünüyorum.
09-10-2022, 02:23
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Bu takımın sıkıntısı;
1. Stoperlerin yeterli fiziksel kalitede olmaması (yandan yapılan bütün ortalar gol tehlikesi yarattı).
2. Beklerin, özellikle Alper'in, Süper Lig için çok yetersiz olmaları.
3. (Hamidou Traore- Flavio- Chiquinho)'dan oluşan mükemmel uyumlu bir orta sahadan sonra, bizleri (Campuzano- Murat- Görkem) orta sahasına mahkum eden transfer politikası.
4. Kim ne derse desin, Diabate tarzında iki açık futbolcumuzun ve kaliteli bir santraforumuzun olmayışı.
09-10-2022, 11:36
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Olur olmaz konularda beyanat veren kulüp yöneticileri sizlere sesleniyorum. Sizin Hukuk Biriminiz yok mu? Niçin attığımız golü iptal eden MHK hakkında gerekli hukuki süreci başlatmıyor ve kural hatası yapılan maçın tekrarını istemiyorsunuz? Bu açık açık hakkımızın yani 1 puanımızın TFF ve MHK gasp edilmesidir. Ya biz sezon sonunda bu 1 puan yüzünden küme düşersek ne olacak? Birileri ortaya çıkıp bu hakkımızı sonuna kadar aramalı ve söke söke almalıdır. Bunu yapmayan ve bu şehrin en güzide serveti olan Giresunsporumuzun hakkını savunmayan herhangi bir siyasetçi seçim zamanı Giresun'a gelip oy istememelidir. Biz nasıl bir sahipsiz topluluğuz ki, bu ülkede ki her kesim bize her türlü yanlışlığı yapıyor ve arkamızda hakkımızı arayacak bir güç olmadığı için kimseye hesap vermiyor.
09-10-2022, 14:19
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(09-10-2022, 11:36)Mandaklı Wrote: Bu takımın sıkıntısı;
1. Stoperlerin  yeterli fiziksel kalitede olmaması (yandan yapılan bütün ortalar gol tehlikesi yarattı).
2. Beklerin, özellikle Alper'in, Süper Lig için çok yetersiz olmaları.
3. (Hamidou Traore- Flavio- Chiquinho)'dan oluşan mükemmel uyumlu bir orta sahadan sonra, bizleri (Campuzano- Murat- Görkem) orta sahasına mahkum eden transfer politikası.
4. Kim ne derse desin, Diabate tarzında iki açık futbolcumuzun ve kaliteli bir santraforumuzun olmayışı.
Lige çıktığı ilk senede bu kadar iyi kadro kurup 2.senesinde bizi Alpere Hayrullaha Murat Ceme mahkum ediyorsa bir yönetim net başarısızdır benim gözümde. Şöyle kadroya baktığın zaman şu adam bize maçı kazandırır diyebileceğim bir tane isim yok,daha öncede söyledim bajiç şu ana kadar bize gelmiş geçmiş en kötü forvet bence sürekli orta saha defans arasında dolaşıyor atağa çıkıyoruz ortada yok koşamıyor geri kalıyor kanatlara koşular yapmıyor top istemiyor sürekli bir arkadaşlarına top indirme gayretinde forvet demeye bin şahit ister bu şekilde devre arasına kadar çok canımız yanar.Önümüzdeki Sivas- Ankaragücü maçlarından muhakkak minimum 4 puan çıkarmamız lazım ki bir kendimize gelelim
09-10-2022, 17:49
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
3 yıldır ilk defa federasyon denen art niyetli kuruma bizim kulüpten tepki görüyorum.

https://twitter.com/Ferhatkarade/status/...xySJA&s=19
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
09-10-2022, 19:14
Website Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(09-10-2022, 19:14)chotanax Wrote: 3 yıldır ilk defa federasyon denen art niyetli kuruma bizim kulüpten tepki görüyorum.

https://twitter.com/Ferhatkarade/status/...xySJA&s=19

Federasyona tepki demeyelim de.. Nasıl saçmalar, nasıl antipatik oluruz diye düşünülüp alınmış bir karar. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sövmüşte olsa herkes bizi konuşsun diye mi düşündüler anlamıyorum. 

Geçen sene 4-0 lık maçı nasıl kazandık biz hatırlayan var mı?  Beşiktaş tam bastırıyor biz orta sahayı bile zor geçerken Var uyarısı ile rakip 10 kişi kaldı. Buna rağmen zar zor rakip alana gittiğimiz bir anda yine Var uyarısıyla penaltı aldık. Sanıyorlar ki İstanbulda oyunu sürklase ettikte dağıttık Beşiktaşı. Hadi onu geçtim, farzedelim bundan sonra bizim maçlarda Var kullanılmıyor. Ee nolacak peki? Var öncesi hiç hakkımız yenilmedi dimi.. 1 metre dışardan aleyhimize çalınan penaltı gördü bu gözler. Rakip oyuncunun etrafında hiçbir Giresunsporlu olmadığı halde topa takılıp düşen oyuncuya aleyhimize penaltı gördü bu gözler.. Başka absürt örnekler vermeye gerek var mı? Bu açıklamadan sonra TFF şapkayı önüne alıp tüh la biz naptık diye düşüneceklerinimi sanıyorlar? Sizin yönetim gibi ABV diyorum daha kibar bişey gelmiyor içimden.
09-10-2022, 20:30
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Hakeme takılmış gidiyoruz. Ofsayttan verilmeyen gol gol mü buz gibi gol adamına göre karar veriyorlar tersi olsa direkt golü verirlerdi neyse bunu geçtim gelelim bize ilk yarı sahada yoktuk. Ortasahayı dahi zor geçtik.. Bjk hocası vazelin İsmail ortasahaları çıkarıp kanatlara yükleneyim deyip oyuncu, degiştirnce ibre bize döndü
İkinci yarının ortalarında dengeyi ancak sağlayabildik. Acilen toparlanmız lazım rakipler puan alıyor Altay Ankaragücü, Hatay vs biz yerimizde sayıyoruz. Hücum futbolumuz yok oyunu geride kabul edip bekleyoruz. Her rakipten baskı yiyoruz gol atsak bile maçın son düdüğüne kadar rahat maç izleyemiyoruz izleyemedik de bir an önce sazı elimize alıp galibiyet serisi yapmak zorundayız maalesef traore ve  flavionun yokluğunu çok arıyoruz. Bir hafta iyi dediğimiz ertesi hafta kayboluyor istikrarlı futbolcumuz yok önümüzdeki maçlardan en az iki üç maç seri yapmazsak düşmeye en büyük adayız. Allah yardımcımız olsun.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
10-10-2022, 00:09
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
İçimde zerre istek heyecan bırakmadı bu maç. Takım zaten kötü, üstüne zar zor attığımız gol de böyle salak saçma şeylerle geçersiz sayılıyor. Sonra bu şekilde maç kazanan, 100 lira için anadolunun gırtlağına çökenlerin borçlarını bir anda sildiği "sözde" büyük takımlar, gidip avrupada rezil rüsva olup dönüyorlar. Giresunspor süper ligde kalsa ne, kalmasa ne?
10-10-2022, 12:34
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Meğer bu takımın savunma hattı, orta saha hattı, hücumu, rakip analizi, hücum ve savunma taktiği, kondüsyoneri vs hepsini tek başına Hamidou Traore her birine yetişiyormuş. O gittiğinden beri ne top oynuyoruz ne rakip analizi var taktik maktik yok, her maç rakip hem oyun olarak hem pozisyon olarak eziyor. Olurda penaltı falan bulursak belki gol atıyoruz ama onu bile korumayı beceremiyoruz. İlk kez akan oyunda gol bulduk onuda keyfe keder iptal ettiler. 

Bu maç özelinde konuşursak, Hakan hoca 0-0 a bağlayacağına çok emin olmuş heralde. Olur da gol yersek napmamız gerektiğine dair hiç bir planımız yoktu. Topu alınca tek düşüncemiz kendi ceza sahamız çevresinde pas yapmak. Oysa Beşiktaşın belki en iyi olduğu şey bu zaten, rakip yarı alanda topa çok iyi şok pres uygulayıp tehlike yaratmak. Ve bizde onlara yardımcı olmak için her topu o alana sıkıştırdık. Gol zaten her an geleceği belliydi. Onurcan dışında direnen oyuncumuz yoktu neredeyse. Korner kullanıp rakip savunmanın ceza sahası dışına uzaklaştırdığı topu alınca bile tekrar içeri ortalamak yerine Onurcana kadar dönmenin mantığını halen çözebilmiş değilim. Golden sonra Beşiktaş artık hücumu bıraktığı halde hiç üzerlerine gidemedik, çünkü 1 hafta boyunca sadece kendi yarı sahamızda top çevirmeye çalışmışız. 70 ten sonra ise Beşiktaş iyice abarttı savunmaya iyice gömüldüler. Orta sahayı tamamen boşalttıkları için arada çıkmaya çalıştık ama onda da saçma paslarla heba ettik genelde. İlk şutumuzu da bu dakikalarda çekebildik, kornere çıktı. Sayılmayan gol haricinde kaleci Ersine top bile gelmedi neredeyse. Bir tane şutumuz savunmaya çarpıp yumuşak şekilde üzerine gelmesi haricinde. Savunmaya odaklandığı halde yine tüm tehlikeli ataklar Beşiktaştan geldi. 

Hakeme gelince; son dk keyfe keder iptal ettiği gol maç boyu çabalarının sadece ufak bir örneği, küçük bir detay sayılır. Maç boyunca öyle anlamsız düdükleri ve verdiği vermediği kartlar varki. Birde dikkatimi çeken, bizim golde ofsayt bayrağı kalkmamasına rağmen hakem orta sahayı gösterip golü vermedi bir türlü. VAR değil, orta hakem var a sordu sanki bişey yokmu diye. Hatta bu nedenle stad skorborduna da düşmedi uzun süre. Beşiktaşta bir kişi bile itiraz etmeyip hepsi direk santraya geçti oyunu başlatmak için ama hakem hala acaba bişey bulkabilir miyiz diye golü vermedi ısrarla. Sonunda zar zor uyduruktan bir çizgi çekmişler işte. Oysa onların karambol pozisyonunda nasıl net gördü de direk golü işaret etti anlamadım. Israrlı şekilde itirazlarımızı sürdürmesek oyunu çoktan başlatacaktı ama 5-6 dk arayıp tarayıp sonunda bir penaltı bari bulabildiler. 

Taraftar desek, 90 dk onları dinledik stadda bile. Özetleri izliyorum, her dk yine onların sesi geliyor. Tamam sağlam tribün yaptılar ama bizde cidden çok kötüydük. Bizi bastırdıklarından falan değil, baya cılız kaldık yani. Tabi çok fazla çift takımlı vardı, yönetim sağolsun. Beşiktaşlısı yılda bir kere izleyeceği takımı için nekadarsa çıkardı aldı biletini. Olan her maç gelen gerçek Giresunspor taraftarına oldu. Belli ki önemli bir çoğunluğu bu seferlik mecbur TV den izleriz demiş. Yönetime olan bakış açım zaten malum, Ama şu maçtaki gerek bilet politikası gerekse maç sonu suskunluğu ile tamamen hükümsüzdür gözümde.
10-10-2022, 15:22
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)