genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(26-08-2020, 22:28)ArmanınPeşinde Wrote: Ligden çekilmediğimiz(!) ve transferlerin lisanslarını çıkartabildiğimizi varsayarsak eğer:
----------------TOLGAHAN-----------------
KEREM---DIARRA--SADİ--HÜSAMETTİN
----------HELDER--------NALEPA----------
MILINKOVIC----PABLO(?)----SERGINHO
-------------------EREN---------------------
Şeklinde gibi gözüküyor takım. Varsa bir eksik düzeltin lütfen.
Eksik yok fazla var reis  , 6 yabancı var kadroda
orta sahaya en az iki yerli ve yine sol kanat ile forvete yerli takviyesi yaparsak fena takım olmuyoruz.
Aga bu foruma daha önce yazmıştım, taraftar gruplarının desteklediği yönetimlerden hiçbir halt olmaz, beceremeyecektiniz ne sik yemeye aday oldunuz mk
Olayın blöf olduğu çok net de, sel ile sponsor ne alaka, ulan Dereli'den, Doğankent'den kendi takımlarına sponsor çıkmaz anasını satim, para koparmaya çalışıyorlar ap açık
(This post was last modified: 27-08-2020, 00:08 by genoa28.)
|
|
| 27-08-2020, 00:07 |
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(27-08-2020, 00:07)genoa28 Wrote: (26-08-2020, 22:28)ArmanınPeşinde Wrote: Ligden çekilmediğimiz(!) ve transferlerin lisanslarını çıkartabildiğimizi varsayarsak eğer:
----------------TOLGAHAN-----------------
KEREM---DIARRA--SADİ--HÜSAMETTİN
----------HELDER--------NALEPA----------
MILINKOVIC----PABLO(?)----SERGINHO
-------------------EREN---------------------
Şeklinde gibi gözüküyor takım. Varsa bir eksik düzeltin lütfen.
Eksik yok fazla var reis , 6 yabancı var kadroda
orta sahaya en az iki yerli ve yine sol kanat ile forvete yerli takviyesi yaparsak fena takım olmuyoruz.
Aga bu foruma daha önce yazmıştım, taraftar gruplarının desteklediği yönetimlerden hiçbir halt olmaz, beceremeyecektiniz ne sik yemeye aday oldunuz mk
Olayın blöf olduğu çok net de, sel ile sponsor ne alaka, ulan Dereli'den, Doğankent'den kendi takımlarına sponsor çıkmaz anasını satim, para koparmaya çalışıyorlar ap açık
Harbi he yeni fark ettim. Muhtemelen Milinkovic kesik yer bu durumda.
|
|
| 27-08-2020, 07:29 |
|
|