(08-03-2021, 16:26)maicon_28 Wrote: Beyler şampiyonluk ve ikincilik puan baremi ne olur
Herkes 72 ve 75'lerden bahsediyor. Cidden o kadar artar mı
Herkes 65 yeterli derken bende o zamanlar 65 yetmez diyordum ama 68-70 yeter diye düşünüyordum (70 şampiyon, 68 ikincilik için)
72-75 lere çıkarsa yandık
72_75 yapacak dört takım var. En az ihtimal verdiğim takım Altay her ne kadar kolay serisi de olsa tökezleyeceklerini düşünüyorum. çünkü geriye kalan dokuz maçın tamamını kazansa bile 71 puan ediyor. İstanbul yapabilir üç maç sonra onlarında zorlu serisi bitiyor bütün maçlarını kazansa bile 74 ediyor. İstanbulda tökezler. .geriye bu puanı yapabilecek iki takım kalıyor. Biz ve Samsun bizim form düşüklüğmüzü gözönüne alırsak zor. Samsun yapabilir üç maç sonra zorlu seri bitiyor. Ama onlarda bizim gibi iyi degiller. Altı maçlık seri yapabilirler ama. Bana göre bant 65-68 biz Bandırma, Eskişehir, Akhisar, Tuzla maçlarını alıp rakiplerimiz Samsun ve İstanbula yenilmeyexegiz özelliklerde İstanbula altı puanlık maç o maç. Bizim için şampiyonluk kilidinin açılacağı veya kapanacağı maç bana göre.