Samsunspor- Giresunspor
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
RE: Samsunspor- Giresunspor
Giresunspor'un yenildiği haftalar "Masumlar Apartmanı" seyretmek bana daha çok anlamlı geliyor.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
16-03-2021, 23:03
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Samsun'da şampiyonluk serisi yeniden başlıcak rahat olun.
17-03-2021, 10:29
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Bu saatten sonra Eskişehir, Keçiören, Akhisar, Tuzla maçlarını alıp lige çıkmaya bakmalı şampiyonluk falan hikaye Samsun bizi rahat yener Samsun bu maçı alamazsa ilk 2 işi yatar Adana Demir 2 nci oluyor kupon yapan varsa evi arabayı sat Samsuna bas o derece Samsun favori ve rahat bir galibiyet alacak Hakan Keleş balı bile yetmez yeter ki fark yiyip rezil rüsva olmayalım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
17-03-2021, 12:26
Reply
mcagatayy Offline
Posting Freak

Threads: 2
Samsunspor maçı oynamadan liderlik havasına girmiş. Başkanları cumartesi 20.45'te lideriz diye açıklama yapmış. Havaya girmeye devam etsinler. Hatta maçı oynamadan kazandım havasıyla çıksınlar.
Bu zamana kadar Samsunspor'un bize karşı hedef maç olarak çıktığı maçların çoğunu yendik. 2.lige düştükleri zaman, Ümit Özat ile ligde lider oldukları zaman aklıma gelenler. Ayrıca Eren Tozlu'nun maçı olacağını düşünüyorum. İnşallah gereken cevabı sahada veririz. Çünkü yaptığımız seriyle bu ligden çıkmayı hakettik.
(This post was last modified: 17-03-2021, 18:06 by mcagatayy.)
17-03-2021, 17:45
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Sadece bu maçla ilgili değil, genel bir eleştirim olacak. 

Altay maçı sonunda Ümit hocanın açıklaması; Bu maçı geride bıraktık, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 10 da 10 yapmak. 

Maçla ilgili olumlu yada olumsuz hiçbir analiz yok. Herhangi bir özeleştiri yok. Sırf röportaj vermiş olmak için öylesine söylenmiş klişe oğlu klişe cümleler. Takım bu kafadaysa işimiz Allah'a kalmış diyordum. Ama tabi, O zaman bu eleştiriyi yapmak biraz önyargı yada eleştiri olarak fazla kaçabilirdi. Yanılmayı bekledim sadece. Malesef..

2 gün önce de Fanatik gazetesinde Hakan Keleş'in açıklamasını gördüm. "Bundan sonraki maçları kazanacak güçteyiz"

Hah aman iyi bari, yüreklerimize su serpti. Yani diyor ki, Bandırma bizim sikletimizin çok üstüdeydi, onlara gücümüz yetmezdi zaten ama bundan sonra Samsun deplasmanıymış, ADS deplasmanıymış tam dişimize göre. Hayır yani böyle klişe sözlerin kime ne faydası var bu saatten sonra? Sorun gücümüz olup olmaması değil be abicim, sensin sen. Hiçbir taktiğin bulunmayışı, maçı bizimle beraber izlemen vs. İnşallah gazetenin can sıkıntısına yada sırf sayfa doldurmak için masa başında uydurduğu bi haberdir. Yoksa şu dönemde Hakan Keleş'ten özellikle bir açıklama yada röportaj beklentimiz yok. Ha ama bir açıklama yapıyorsa da, mümkünse biraz içimizi rahatlatacak umut verecek heyecanlandıracak şeyler söylesin. 

Birde Geçenlerde Balıkesir kalecisinin Kadroda Onur'u kesmemiz ile ilgili paylaşımına tepki gösteren İsmail Güney hoca var. Bence çok gereksiz bir çıkıştı. Ha başka klüplerin iç işlerimiz hakkında yorum yapması etik değildir gibi şeyler söylese amenna. Katılmam ama saygı duyarım. Amma "Biz istifa edelim çok biliyorsa gelsin o hocalık yapsın" açıklaması çok gereksiz ve ego kokan açıklamalardı. İsmail hocayı çok seviyoruz ve kredisi de fazlasıyla vardır bizim için ama keşke bu topa girmeseydi. Eğer Onur'un kesilmesi onun kararı ve haklı olduğunu düşünüyorsa, maç sonunu beklersin ve Tolga kritik kurtarışlarıyla maçı kazandıran kişi olur, işte ozaman zaten otomatik olarak haklı çıkarsın. Bişey demene bile gerek kalmaz ama yine de hadi içinde kalmasın,birkaç kelam etmeye hakkın olur. Oysa tam aksine kaleciye çokta iş düşmemesi muhtemel maçı kaleci bir anda rakibe hediye etti. Dolayısıyla bu işi biz biliyoruz minvalindeki açıklamalarda havada kaldı. Oyüzden hiç gerek yoktu, zira biz zaten gayet iyi biliyoruz seni İsmail hocam.
17-03-2021, 22:15
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Taraftarlar tatlı ikramında bulunmuş,yöneticiler ve oyuncular demeç üstüne demeç veriyor yani tam yenilmelik maç olmuş geçmiş olsun
18-03-2021, 23:23
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Kaldı 24 saat...
19-03-2021, 19:18
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Niyeyse bu maça bi rahatım allah hayırlısını versinde alacakmıyız neyiz ! Samsunslular fena kasıyor yalnız başkanları filan, bizim resmi sayfa anket yapmış samsunlular 3500 oy atmış Smile deli gibi dolanıyorlar Smile
Başkentten !
19-03-2021, 23:40
Reply
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
Mağdur Edebiyatı mı Galip Gelecek, Yoksa Mağrur Edebiyatı mı?

Büyük gün geldi. Bu akşam dananın kuyruğu kopacak. Bir puanın kimseye yaramayacağı, her iki takımın da mutlak üç puan parolasıyla çıkacağı maç süper lige çıkacak takımı da epeyce belli edecek.

Samsunspor'un sosyal medyasında 20.45'te liderliği devir alacağız paylaşımları yaparak iyice böbürlenmekte ve mağrur edebiyatı yapmaktalar. Giresunspor'u iyice küçümseyen bu açıklamalar hiç etik değil hatta iki Karadeniz ekibinin ilişkilerini zedelemekte.

Bu futbol bu. Üç farklı sonuca gebe sonuçlar olabilir. Lâkin kimse kimseyi küçük görmemeli, küçük dağları ben yarattım havasında olmamalı.

İnşaallah mağdur edebiyatına mâruz kalan takımımız sahada en güzel cevabı verir. Kimse kendi kaf dağında görmesin. Kimse mağrur olmasın.

Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşaallah Giresunspor istediği üç puanı alır ve Süper Lig'e bir adım yaklaşır.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
20-03-2021, 07:24
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
Kazansak ne olacak sanki. Boş umutlara kapılacağız. Rabbimden dileğim Samsun"un gol olup üzerimize yağmasıdır. Rabbim hüsrana uğrat bu takımı ki bizde sonra sağlığımızdan olmayalım.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
20-03-2021, 09:05
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)