1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz 0-0 Maç Sonucu ...
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
RE: 1. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Samsun hala harıl harıl forvet arıyor kadroları çok eksik sanırım bizim maça ilk maçı kaybetmeyelim mantığıyla çıkacaklar.
Biz bitti demeden bitmez !
24-08-2014, 11:51
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Maç trt 1 de...ilk hafta takımımızı televizyondan izleyebileceğiz...hadi hayırlısı...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 25-08-2014, 10:27 by sokakbaşımeyhane.)
25-08-2014, 10:13
Reply
pusti28 Offline
Member

Threads: 0
Recep Niyaz sakatmış bizim maçta yokmuş bu güzel haber
(This post was last modified: 25-08-2014, 19:56 by pusti28.)
25-08-2014, 19:56
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Samsun un 2 tehlikeli adamı var umar ve adilovic gerisi hikaye
Derelili çotanak
26-08-2014, 00:30
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Adiloviç de sakat
26-08-2014, 01:29
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
kadro olaylarına hiç girmeyelim bu ligin zayıf kadrolarında ilk 5 yer alırız bir kere orta sahamız yok hepsi ön libero forvet desen muamma karabüklü elemana kalmışız iyi çıksa diye benim tek ümidim en kötü dibe vurduğumuz zamanlarda bile samsun deplasmanı veya samsun maçları çıkış maçımız olmuştur çoğunluklada galip gelmişizdir beklenmendik anlarda ben bu maçta samsun uğruna inanıyorum kadro olaylarına girersek işin işinden çıkamayız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
26-08-2014, 01:47
Reply
poyraz Offline
Senior Member

Threads: 0
Ben onu bilmem arkadaş....Öyle veya böyle yenip gelmeliyiz... Her zamanki gibi başlarda kötü başlayıp sonra kıçı kurtarmaya çalışmayalım....Allah yardımcımız olsun...
26-08-2014, 15:32
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
ben kötü kadroya sahip olduğumuzu düşünmüyorum, sadece orta saha göbekde teknik oyunu açan birine ihtiyaç var
26-08-2014, 20:44
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

SAHADA KARDEŞİMİ BİLE TANIMAM
Lige 10 yıl formasını giydiği kendi memleketinin takımı Giresunspor ile oynayacakları maçla başlayacaklarını belirten Ali Zorlu, "Benim için özel bir maç. Ancak duygusallığa yer yok. Sahaya çıktığım zaman kardeşimi bile tanımam" dedi
Spor - 26 Ağustos 2014, Salı

Kendi memleketinde bile bu kadar huzurlu olmadığını vurgulayan Ali, "Samsunspor'un başarısı için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Takımda aile ortamı var. İnşaallah sezon sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız" diye konuştu

SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Samsunspor'un yeni transferlerinden Ali Zorlu, Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Muhammet Çavuşoğlu'nun gerçekleştirdiği röportajda tüm sorulara içtenlikle dobra dobra cevap veren orta saha oyuncusu, ligdeki ilk maçlarını memleketinin takımı Giresunspor ile oynayacak olmalarının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ancak sahaya çıktığı zaman kardeşini bile tanımadığını vurguladı.

FUTBOLA GİRESUNSOR'DA BAŞLADI
Futbola memleketinin takımı Giresunspor'da başlayan 24 yaşındaki futbolcu, 6 yıl altyapıda oynadıktan sonra a takıma yükseldi. 5 yıl profesyonel olarak Giresunspor'da 2 sezon da Adanaspor'da forma giyen Ali'nin yolu bu sezon başında Samsunspor'la kesişti.

MEMLEKETİMDE BU KADAR
HUZURLU OLMADIM
Samsunspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Ali Zorlu, "Yıllarca kendi memleketimin takımı Giresunspor'da oynadım. Fakat kendi memleketimde bile bu kadar huzurlu ve mutlu olmadım. Bunu çok açık yüreklilikle söylüyorum. Zaten her yerde de dile getiriyorum" dedi.

RAKİP TANIMAM
Ligdeki ilk maçlarını Giresunspor ile oynayacak olmalarının kendisi için ayrı bir önem taşıdığına vurgu yapan orta saha oyuncusu, şunları söyledi: "Hem memleketim hem de eski takımım. Benim için özel ve önemli bir maç. Çünkü yıllarca top oynadım orada. 10 yıllık geçmişim var Giresunspor'da. Ancak sahaya çıktığım zaman benim için rakibin kim olduğunun hiç önemi yok."

DUYGUSALLIĞA YER YOK
"Sahaya çıktığımda duygusallığı dışarıda bırakıyorum. Rakip kim olursa olsun hiç farketmez. Samsunspor'un başarısı için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Ben buraya önce Samsunspor'un başarısı için geldim. Dolayısıyla duygusal bir şey düşünme şansım yok. Sahaya çıktığım zaman kardeşimi bile tanımam. İnşallah taraftarımızın desteğiyle galip gelip güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz."

İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Erzurum kampını çok iyi geçirdik. Hazırlık maçlarında çok iyi performans ortaya koyduk. Takım olduk. Aile ortamı var. Başarıda ister istemez gelecek. İnşaallah sezon sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız. Bunu tüm yüreğimle söylüyorum. Çok yetenekli kardeşlerimiz var. Ligin çok tecrübeli oyuncularına sahibiz. Takımın ağabeyleri çok iyi."
Derelili çotanak
27-08-2014, 09:56
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Ali Zorludan 3 tane oynatsınlar sıkıntı yok Big Grin
27-08-2014, 12:42
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)