15 Hafta : Giresunspor - Samsunspor
stantheman05 Offline
Senior Member

Threads: 2
RE: 15 Hafta : Giresunspor - Samsunspor
Ayrıca Hüsamettin omzundan sakatmış ve hafta içi antremanlara katılamamış. Oynamasını bırakın maç kadrosuna alınması bile sürpriz olur.Özgürcan ise takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Onun oynaması ise hocanın tercihine bağlı. Okafora ilk 11 de şans verilebilir. Extra bir durum olmadığı sürece kazanacağımızı düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun.
18-12-2016, 15:14
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
sevelım yada sevmeyelım ama erkan sozerı gecen sene bızde yaptıgı ısın aynısını umranıyede yaptı ama bızde yapamadıgı son vurusu yapabılırmı ızleyıp gorecegız onlarda takvıye yapacaktır play off potasında olacaktır bence adamın ısı bu dusuk butcelı ve takım oyununa baglı bı takım yaratmayı becerıyor bıreysel ve yuksek butcelı takımlarda yapamıyor bence basarılı sız nasıl dusunuyorsunuz maca gelınce ıkı farklı kazanırız 2-0
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
18-12-2016, 18:07
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

(18-12-2016, 18:07)kesap28 Wrote: sevelım yada sevmeyelım ama erkan sozerı gecen sene bızde yaptıgı ısın aynısını umranıyede yaptı ama bızde yapamadıgı  son vurusu yapabılırmı ızleyıp gorecegız onlarda takvıye yapacaktır play off potasında  olacaktır bence adamın ısı bu dusuk butcelı ve takım oyununa baglı bı takım yaratmayı becerıyor bıreysel ve yuksek butcelı takımlarda yapamıyor bence basarılı sız nasıl dusunuyorsunuz maca gelınce ıkı farklı kazanırız 2-0

Antrenör takımı yaratıyor. Oyuncuların extra performansı onun işine gelir ama oyuncudan fazlasını beklemiyor. 11 görev adamı yeterli onun için. Haddini bilerek oynuyor takımları. Adana Demire gelirsek bence oyuncularda da sıkıntı var. Engin İpekoğlu ile de istikrarı yakalayamadılar. Erkan Hocanın bu çizgide gitmesini seviyorum ben. Başarıyı elde edecektir. Biraz zaman alır ama Abdullah Avcı gibi Aykut Kocaman gibi kadroları iyi yönetip küçük bi takımla büyük başarılar yakalayacaktır.
18-12-2016, 19:09
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(18-12-2016, 19:09)stantheman05 Wrote:
(18-12-2016, 18:07)kesap28 Wrote: sevelım yada sevmeyelım ama erkan sozerı gecen sene bızde yaptıgı ısın aynısını umranıyede yaptı ama bızde yapamadıgı  son vurusu yapabılırmı ızleyıp gorecegız onlarda takvıye yapacaktır play off potasında  olacaktır bence adamın ısı bu dusuk butcelı ve takım oyununa baglı bı takım yaratmayı becerıyor bıreysel ve yuksek butcelı takımlarda yapamıyor bence basarılı sız nasıl dusunuyorsunuz maca gelınce ıkı farklı kazanırız 2-0

Antrenör takımı yaratıyor. Oyuncuların extra performansı onun işine gelir ama oyuncudan fazlasını beklemiyor. 11 görev adamı yeterli onun için. Haddini bilerek oynuyor takımları. Adana Demire gelirsek bence oyuncularda da sıkıntı var. Engin İpekoğlu ile de istikrarı yakalayamadılar. Erkan Hocanın bu çizgide gitmesini seviyorum ben. Başarıyı elde edecektir. Biraz zaman alır ama Abdullah Avcı gibi Aykut Kocaman gibi kadroları iyi yönetip küçük bi takımla büyük başarılar yakalayacaktır.

Erkan hoca hedef hocası O-LA-MAZ. tek hedefi küme düşürmemek olabilir.
Ayrıca saha patates tarlası olmuş durumda. Normal şartlar olsa her türlü vurur geçerdik bu Samsun'a ama saha olayı sıkıntı.
(This post was last modified: 18-12-2016, 20:00 by kral1234.)
18-12-2016, 19:58
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Lig tuhaf bir hal almaya başladı Ümraniye 5 te 5 yaptı, Şanlıurfa Boluyu 4-0, Denizli deplasmanda Eskişehiri 3-0 yendi. Alttaki takımlar ataya kalkmaya başladı samsun maçını almaktan başka çaremiz yok aksini düşünmek istemiyorum.
18-12-2016, 21:30
Reply
Cotanakes28 Offline
Member

Threads: 0
Samsunu rahat yeneriz diye düşünüyorum.ama denizli haftaya bizi patates eder.gidicez görücez bakalım.
18-12-2016, 22:21
Reply
Cotanakes28 Offline
Member

Threads: 0
Maçı konuşuyoduk babamla dedim samsun onbeş maçta 5 gol atmış.annemde futboldan falan anlamaz pek siz unları gapının ağzında yenersiniz diyoSmile bende aynı fikirdeyim gapının ağzında hemen başlar başlamaz yapuşdurmamız lazım Smile
19-12-2016, 09:51
Reply
Grsss28 Offline
Member

Hadi bakalım büyük gün
19-12-2016, 11:29
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
kral1234
(18-12-2016, 19:09)stantheman05 Wrote:

Erkan hoca hedef hocası O-LA-MAZ. tek hedefi küme düşürmemek olabilir.
Ayrıca saha patates tarlası olmuş durumda. Normal şartlar olsa her türlü vurur geçerdik bu Samsun'a ama saha olayı sıkıntı.

aynen öyle..strese gelemez...strese geldiğinde adsdeki gibi 5 hafta yol verirler..Ümraniye sıfır galibiyetle aldı..bundan kötüsü olamazdı.. psikolojik olarak rahat baskı yok..aynı abdullah avcı gibi milli takıma gelince sıçtı sıvadı..başakşehirde rahat..erkan sözeri seri galibiyetler aldı lafım yok ama playofa falan sokamaz...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 19-12-2016, 13:27 by sokakbaşımeyhane.)
19-12-2016, 13:27
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Yenersek Play off ,yenilirsek de düşme potasına giriyoruz. Seçim oyuncuların.
19-12-2016, 17:23
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)