2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
23-05-2016, 12:35,
Star  2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Herkese merhaba; en çok sevdiğim ve heyecan duyarak takip ettiğim şey transfer haberleri  Big Grin

Her ne kadar mevcut başkan ve yönetim devam edip etmemek arasında karar sürecinde olsa da mutlaka devam kararı alacaklarına inancım tam.

Bu sayfada kendi takımımız ve ligimizde yer alan rakip takımların transfer haberlerini,takımların ilgilendikleri oyuncuları,duyumları vs. herşeyi burada paylaşabiliriz.

Şahsi düşüncem takımda kiralık oynayan Vedat Bora,Tugay Kaçar ve İsmail Haktan tekrar kiralanmalı.Dodo mutlaka takımda kalmalı.Savunmada Özgür'ün yanına stoper alınmalı.Sol bek de Hüsamettinle rekabete girecek bir bek oyuncusu alınmalı.Forvet arkası,sol ve sağ açık mevkiilerine de transfer yapmamız gerekiyor.Vedat Muriç'in durumuna göre de forvet transferi gerekli,şayet gider ise bu sayı artabilir.Bu söylediklerim gelecek sene en kötü playoff içinde kalabilmemiz adına düşündüklerim.Ha bi de en önemli şeyi unutuyodum,Erkan Sözeri mutlaka ama mutlaka kalmalı.Bunlar benim şahsi düşüncem katılırsınız yada katılmazsınız.

Sol bek:Yenal Tuncer (Gaziantep Bld.) sözleşmesi sona eriyor.
Sağ bek:Adem Alkaşi (Boluspor) sözleşmesi sona eriyor.
Sol açık:Tonia Tisdell (Karşıyaka) Volkan Okumak (K.Erciyesspor),Halil (Elazığspor)
Sağ açık :Hayalim Leandrinho

Şuan için aklıma gelen oyuncular bunlar.

İnşallah yeni sezona bomba gibi girer,ptt 1.lig'i şöyle bi sallarız.Umarım gelecek yıl bizim yılımız olur.Aslında içimde de öyle bir his var Smile
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Messages In This Thread
2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by gire28sun - 23-05-2016, 12:35
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)