2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
16-05-2016, 02:57,
2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler
İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık. Hayal kırıklıklarının yanında kazanımlarımız da oldu elbet. Gelin bu başlıkta değerlendirmeleri yapalım.

Futbolcu bazında kiralık oynayan, umut veren ve gelecek sene de takımda görmeyi istediğim isimler var. Bunlar:

Tugay Kaçar. İkinci yarı takıma dahil olmasına karşın ben gösterdiği performanstan ötürü mutluyum. Sezon başı hazırlık dönemini birlikte geçireceği bir takımda daha güzel işler yapabilir. Umarım bir sezon daha kiralık formülü üzerinde durabiliriz.

Vedat Bora: Sakatlıklar sebebi ile bekleneni verememiş olsa da forumlardan takip ettiğim kadarıyla oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen gelecek vadeden bir topçu olarak lanse edilmiş. İzlediğim kadarıyla bana da dikine gidebilen seçenek yaratan bir topçu izlenimi verdi. Tugay'da olduğu gibi ikinci yarı geldi ben bir sezon daha kiralanması taraftarıyım.

Emre Can Coşkun: Kendisi saatli bomba gibi kabul ama ben devamlı oynadığı takdirde uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Bir sezon daha kiralanabilirse iyi olur.

Saydığım bu isimlerin genç olmaları da eksikleri olsa dahi çabuk öğrenebilme ve dinamiklik açısından bir avantaj.
Reply

Messages In This Thread
2015 - 2016 Sezon Sonu Değerlendirmesi ve 2016 - 2017 Sezonundan Beklentiler - by adebisi28 - 16-05-2016, 02:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)