(03-01-2015, 02:15)heyulaanil28 Wrote: (03-01-2015, 01:33)Sercan28 Wrote: Landeli adanademir havada kaptı arkadaşlar
kim havada kapmış Allah aşkına twitter tribün dergide her yazılana inanmayın önce adanademire gönderdiler şimdide samsuna göndermiş sosyal medya samsunda ödeyecek para varmı landel olayı bizim başkanın he demesine bakar landel ile karşıyaka maçı arefesi orduda bir otelde menajerinde bulunduğu ortamda bizden bir yönetici görüştü paraya kadar herşey konuşuldu landel konusunda biz öndeyiz kimsenin havada kaptığı birşey yok milleti havaya sokmayalım diye yazmadım antep maçı sonrası hareketlilik olur bu iş başkanın herşeye he demesine bakar sonra görürsünüz kim kapmış diye.
Her sene böyle başlıyoruz bu işlere tamam bitti diyoruz son aşamada artık formayı giydi giyecek diyoruz sonra bol oksijenli günler .. Açıkcası ben maddi yönden devre arasında nası bir transfer politikası izleyeceğimizi bilmiyorum, bu başlığa ilk yazdığım yorumumdaki gibi fazla beklenti içinde olmayalım verilen demeçlere göre.