Devre arası dedikodu kazanı !
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Landeli adanademir havada kaptı arkadaşlar
Biz bitti demeden bitmez !
03-01-2015, 01:33
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Morduspor'dan Ufukhan ve Emrullah bizimle oynadıkları maç da göze batan futbolculardı.Gerisini bilemiyorum boş transfer olur herhalde.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
03-01-2015, 01:38
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(03-01-2015, 01:33)Sercan28 Wrote: Landeli adanademir havada kaptı arkadaşlar

kim havada kapmış Allah aşkına twitter tribün dergide her yazılana inanmayın önce adanademire gönderdiler şimdide samsuna göndermiş sosyal medya samsunda ödeyecek para varmı landel olayı bizim başkanın he demesine bakar landel ile karşıyaka maçı arefesi orduda bir otelde menajerinde bulunduğu ortamda bizden bir yönetici görüştü paraya kadar herşey konuşuldu landel konusunda biz öndeyiz kimsenin havada kaptığı birşey yok milleti havaya sokmayalım diye yazmadım antep maçı sonrası hareketlilik olur bu iş başkanın herşeye he demesine bakar sonra görürsünüz kim kapmış diye.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
03-01-2015, 02:15
Reply
Sercan28 Offline
Senior Member

Threads: 7
(03-01-2015, 02:15)heyulaanil28 Wrote:
(03-01-2015, 01:33)Sercan28 Wrote: Landeli adanademir havada kaptı arkadaşlar

kim havada kapmış Allah aşkına twitter tribün dergide her yazılana inanmayın önce adanademire gönderdiler şimdide samsuna göndermiş sosyal medya samsunda ödeyecek para varmı landel olayı bizim başkanın he demesine bakar landel ile karşıyaka maçı arefesi orduda bir otelde menajerinde bulunduğu ortamda bizden bir yönetici görüştü paraya kadar herşey konuşuldu landel konusunda biz öndeyiz kimsenin havada kaptığı birşey yok milleti havaya sokmayalım diye yazmadım antep maçı sonrası hareketlilik olur bu iş başkanın herşeye he demesine bakar sonra görürsünüz kim kapmış diye.

Her sene böyle başlıyoruz bu işlere tamam bitti diyoruz son aşamada artık formayı giydi giyecek diyoruz sonra bol oksijenli günler .. Açıkcası ben maddi yönden devre arasında nası bir transfer politikası izleyeceğimizi bilmiyorum, bu başlığa ilk yazdığım yorumumdaki gibi fazla beklenti içinde olmayalım verilen demeçlere göre.
Biz bitti demeden bitmez !
03-01-2015, 10:07
Reply
atakan28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Bozbagin transfer politikası belli bence bu politikaya bağlı kalmak çok önemli takim oturdu topçular takıma ısındı fazla para verip huzur kaçırmaya değmez bu saatten sonra..adem sağlam ismini bende duydum galiba olacak..landel konusunda bizden daha çok para verecek takim mutlaka çıkar ama olurda gelirse büyük is yapmış oluruz tabi para politikamiz doğrultusunda olursa..forvet kesin alınacak su an 2-3 alternatif üzerine yoğunlaşmış durumda yonetim
03-01-2015, 12:24
Reply
gire28sun Offline
Senior Member

Threads: 3
Alaattin Tosun Adana Demirspordan ayrılmış,orta alan için hiç de fena sayılmaz bence.
İnadına Giresunspor !!!
03-01-2015, 12:46
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
(03-01-2015, 12:46)gire28sun Wrote: Alaattin Tosun Adana Demirspordan ayrılmış,orta alan için hiç de fena sayılmaz bence.

bir önceki sayfada yazdım biz çoktandır görüşüyoruz kendisi ile Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
03-01-2015, 18:18
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Transferde takımın iskeletini bozmaya gerek yok gereksiz adam almayada... takım ahengini bozacak topculardan da uzak durmalıyız az olsun temiz olsun derim...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
03-01-2015, 20:43
Reply
körliman tayfa Offline
Senior Member

Threads: 0
istersek 1 transfer yapalım ama o bir kişide forvet olsun
03-01-2015, 21:18
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Transfer konusunda isim misim bilmem. Ama yeterki bozbag su isi bir bilene yaptirsin. Kendisi bu konuda hic guven vermiyor. Tek yapmasi gereken sey Erkan hocayi alip karsisina konusacak. Bak diyecek kardesim sen geleli kisa surede kendini ispatladin bu isi biliyosun. Transferde tek yetkili sensin kimi istersen alicam. Tek sartim cok yuksekten ucma maddi durumumuz malum diyecek. Hem simdi devre arasi hemde sezon sonu transfere hic karismayacak. Emin olun bu sene olmasada en gec seneye super lige cikar oradada bi akhisar-hamza hoca arasindaki basariyi tekrarlayabiliriz. Amma tabiki gercekci olmak gerekirse bozbag hayatta yapmaz oyle bisey. Hatta kazara super lige ciksak orda bile ergun ayarinda bi kazmayi getirir. Sonrada millet burda erkan hocaya sallamaya baslar ufaktan. Tamam bize yasattiklari basarilari inkar edemeyiz ama transfer yapmayi beceremiyor bu hoca diye baslayan elestirileri goruruz burda 
03-01-2015, 22:50
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)