Transfer Tahtası Sorunsalı !!
Maalesef Tahtamızı açtıramadık ,maalesef diyorum Gerek yönetim beceriksizliği yada ufak bir başarı yanılgısı tahtanın açılmasına gerek yok gibi düşünülmesi tahtanın açılmamasına neden oldu ...
Şimdi önemli olan soruları sormak istiyorum .
1- Bozbağ yönetimi nasıl bir yönetim sergiliyor ki 600 bin lira veremedi hemde 12 milyondan 8 milyona borç indirdik dedikleri halde ,onuda nasıl yaptılar bilen yok varsa bilen yazsın ...
2- Giresunspora kalıcı gelir konusunda gram adım atamayan Yönetim değilmidir ,gerek store gerekse kombine geliri vs.
3-Bozbağ yönetimi en ufak bir çaba göstermeden nasıl bir yönetim amaçlamaktadır ,sadece paramız yok para arıyoruz deyip KALIN GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ ile fotoğraf çektirmek mi amaç ...
4-Gelelim şehrin siyasilerine Gözle Görülen Bi Kerim AKSU var ,o da belediyelerin verebildiği ölçüde destek veriyor ,başka yollar sağlanamazmı arsa ,yer ,büfe tarzı ...
5-Seçim öncesi Yok başa gelince Şöle Yapacaz yok şöyle para vereceğiz diyenler NERDESİNİZ ...
6-Yerel Basın ne yazacak meraktayım ısmarlama şunu yaz böyle resim çekle olmaz bu işe eleştirmeden habercilik olmaz ....
6-Son olarak umarım 3-5 hafta daha galip geliriz sıkıntı yaşamayız ....
Başkentten !
|