2025 - 2026 SEZONU
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 2025 - 2026 SEZONU
Oyun olarak bakınca mucize şekilde 1 puanı kurtardık denilebilir ama gollere bakınca da 3 puan pisi pisine gitti. Maç boyu rakibin kontrolünde geçti neredeyse hep onlar gol aradı pozisyona girdi. Bir şekilde gol yemedik derken birde kontradan sıkıştırdık müthiş oldu. Ama Göktan da malesef hata yapacağı tuttu işte. Napalım canı sağolsun bu sezon bu kredisi fazlasıyla mevcut zaten. Yenilgisi olmayan hatta Sebat'a tek puan kaybını yaptıran takım Ereğli. Hele birde deplasmandan puanla dönmek ekstra denilebilir bizim adımıza çok başarılı skor. Kazansak efsane olacaktı ama özgüven için bu maçta olumlu yansır çocuklara. Şimdi önümüzdeki 2 iç saha maçı Hopa ve Pazar. Bu ikisinden 6 çıkarırsak devreyi gayet iyi bir yerde kapatırız diğer maçları da hepsini kaybetmeyeceğimize göre. Taraftarın bu 2 maç artık itici güç olma zamanı geldi.
11-10-2025, 20:38
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 2025 - 2026 SEZONU
maçın başında havayı görünce '' ulan şuradan bir galibiyet çıkar be '' demiştim .
golü atınca da tam olarak kontra oynamamızın ekmeğini yedik dedim .
ama işte gol atınca takım başka bir hale giriyor onu çözmemiz lazım bence. skoru korumak diye birşey ben giresunspor tarihinde görmedim.
ama bunu yapmak lazım .
ereğli iyi oynadı akın akın geldi . kapıp kontra kapıp kontra çok güzel işledi. golde geldi ama işte o akın akın gelmeler döndü dolaştı girdi gol oldu.
göktanın üstüne gelen topu sektirmesi sonucunda golü yedik . olsun ders çıkarmak gerekir ama işte o skoru korumak denen şeyi ve gol attıktan sonra girilen kimliği değiştirmek lazım.
Yesterday, 14:46
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)