2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
kral1234 Wrote:Serkan cihan, karaahmet hakkındaki davaları düşürmek için aday oldu deniliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Geçenlerde bi ara sosyal medyada denk geldim bi basın açıklaması yayınlamış. İşte tam da bu iddialara cevap amaçlıymış. Hakkımda böyle söylentiler var ama öyle bir durum yok demiş net biçimde. Ama paragraf paragraf yazının büyük bir coğunluğu bu dava sürecinin Giresunspor'a nekadar zarar verdiğini anlatmış. Yani Giresunsporu hiç takip etmeyen biri tesadüfen bu açıklamaya denk gelse Giresunspor sırf bu dava yüzünden bu hallerde sanır. Her türlü olumsuzluğu tamamenb bu davaya yüklemiş. E madem bukadar zarar veriyorsa, davayı düşüreceğin iddialarını neden yalanlıyosun öyleyse? Bir nevi kendiyle çelişmiş. Kısaca halen çok koyu bir Karaahmetçi olarak devam ediyor. Karaahmet seven birinden de Giresunspora fayda gelmesi imkansız. Ha tabi mevcut başkanın da Giresunspor gibi bir sıkıntısı yok orası ayrı mesele.
16-06-2025, 21:20
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
ya sosyal medya çok tuhaf.
karaahmet evet başarılıydı ancak yönetemedi. bu yönetememek beceriksizlik değil bariz hatalar.
pyerre olayı esat mala falan filan.
her topçuyu küstürerek göndermek bla bla .

ama gelgelelim neler neler söyleniyor ne methiyetler düzülüyor .
okudukça üzülüyorum .
20-06-2025, 14:36
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
semiko Wrote:ya sosyal medya çok tuhaf.
karaahmet evet başarılıydı ancak yönetemedi. bu yönetememek beceriksizlik değil bariz hatalar.
pyerre olayı esat mala falan filan.
her topçuyu küstürerek göndermek bla bla .

ama gelgelelim neler neler söyleniyor ne methiyetler düzülüyor .
okudukça üzülüyorum .

Efsane başkan falan filan diye ne methiyeler diziliyor birde. Başka takımlar kendilerini batiranlari hiç böyle görmüyor. Yoksa Orduspor bizden de başarılı idi. Adamlar battı ama hoca Hector Cuper, santrafor Stancu falandı. Biz Onurcan Piri, Bilazer ile batık. Ona rağmen vefat etti o nedenle çok şeyde yazmamak lazım ama sevilmezdi Nedim Türkmen.
20-06-2025, 23:42
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Tff sonunda doğru dürüst bir karar aldı bölgesel sisteme geçerek. Ama bizde heyecan sıfır sıfır sıfır. Bir sonraki sene Bal'da 4 tane giresun takımı olacak iyi mi Big Grin
23-06-2025, 21:33
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)