STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
(18-04-2022, 05:09)maicon_28 Wrote: Beylerrrr

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

bu 4 isim de gidiyormuş. Biz nasıl tutunacağız ?

Kaynak nedir hocam eğer doğruysa 1 puan dahi alamayiz kalan maçlarda
Genç Çotanaklar

18-04-2022, 09:12
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Bu iş artık karaktersizliğe döndü. Şurada 3 maç daha dursanız açlıktan ölmezsiniz zaten bu kulüpten oynamayan çim saha bile görmeyen adamlar paralarını aldı. Siz de alırsınız eninde sonunda.
Ya yönetim oyuncularla anlaşıyor danışıklı dövüş var ya da biz bu herifleri fazla büyütüyoruz. Traore denen herif sen amatörde top oynardın bu sene sana süper ligde şans verildi bu nasıl nankörlüktür. Shapi zaten işe yaramaz. Aziz, balde siz de azıcık vefa gösterin anasını satim. Size bir daha gelmeyecek şanslar verilmiş bu şehirde.

Başkan eğer kaldık garanti diye düşünüp bu olanlara seyirci kalıyorsan sen de bitiksin. Seneye artık amatörden adam toplarsın.
18-04-2022, 09:28
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(18-04-2022, 09:28)Yaglidereli Wrote: Bu iş artık karaktersizliğe döndü. Şurada 3 maç daha dursanız açlıktan ölmezsiniz zaten bu kulüpten oynamayan çim saha bile görmeyen adamlar paralarını aldı. Siz de alırsınız eninde sonunda.
Ya yönetim oyuncularla anlaşıyor danışıklı dövüş var ya da biz bu herifleri fazla büyütüyoruz. Traore denen herif sen amatörde top oynardın bu sene sana süper ligde şans verildi bu nasıl nankörlüktür. Shapi zaten işe yaramaz. Aziz, balde siz de azıcık vefa gösterin anasını satim. Size bir daha gelmeyecek şanslar verilmiş bu şehirde.

Başkan eğer kaldık garanti diye düşünüp bu olanlara seyirci kalıyorsan sen de bitiksin. Seneye artık amatörden adam toplarsın.

ya maaş ödeyemeyen adamın gelecek sene ne işi var defolsun gitsin..
şu rezalete bak dün defanstan biri sakatlansa koyacak adam yok..
fatihle mi tutacaksın ghezzali bathusayyiyi
futbolcularada bir çift sözüm var garanti olsun kalmamız ondan sonra defolun gidin buraya kadar getirdiniz 5 hafta daha dayanın
Derelili çotanak
(This post was last modified: 18-04-2022, 09:49 by sokakbaşımeyhane.)
18-04-2022, 09:48
Reply
uniquest Offline
Member

Threads: 0
Yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum, 3 maç daha dayanın, paranızı er geç illaki s.k s.k alacaksınız zaten. Bir de gidenler hep yabancı, yerli oyuncular en azından az çok aidat hissediyor demek ki.
18-04-2022, 09:56
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Benim aklıma yatmıyor. Şu dört isimden Shapi harici kalanları kusursuz oynadı neredeyse, maçtan sonra tribünlere geldiler. Lig bitmiş neredeyse 1 maç alsan kümede kalıyorsun. Şu anda mı gidiyor bu adamlar ya? Ulan hiç mi para ödenmedi bu insanlara? Hamidou Traore dediğin adam geçen yıl Ads'den gönderildi, ptt 1.ligden ötesini göremezdi, gelgelelim bu demek değildir ki adama para vermeyeceksin. Hiç para almadan mı makine gibi oynadı onca ay? Ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bu oyunculara neden hiç ödeme yapılmamış?
18-04-2022, 10:31
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

Shapi için ağzıma gelenleri saymayım şimdi burada. Dün adam gibi oynasa fişi çekmiştik zaten. Fişi çekince de zaten nereye istiyorsan çektirip gidersin mq. Yüzde yüzlük pozisyonda kaleciye idman yaptırır gibi yumuşak şekilde üzerine vur, maç boyu bir tane olumlu top kullanma, sonra da para alamıyorum diye ağla hiç utanmadan. Bukadar karaktersizini özenle mi seçmiş yönetim bu sene? 

Diğerlerine lafım yok. Balde için zaten süper lig birkaç beden büyük geldi orası kesin. Yine de mücadelesinden ödün vermiyor asla. Traore desen son haftalarda harikalar yaratıyor resmen. Top rakipteyken yakınında Traore varsa derin nefes alıyorum, aşırı güven veriyor.
18-04-2022, 10:36
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
Adamlar artık iyi kötü piyasasını yaptılar. Tertemiz toplarını oynadılar doğru düzgün para almadan. Bence artık gelecek sezon için erkenden önünü görmek istiyorlar. Ödeme yapmayan kulüpte oynanmaz arkadaş. Muhtemelen transfer yapmadan önce sakatlık falan olmasın diye bırakıyorlardır aklıma başka açıklama gelmiyor.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
18-04-2022, 11:06
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(18-04-2022, 09:12)genc28 Wrote:

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

Yerel basın yazmış 

Okan
Hayrullah-Sergen-Perez-Emre T. (veya Zeki Y.)
Çikinho-Flavio 
Serginho-Muhammed-Diabate
Umut Nayir 

Bu kadroyla kaç puan alınır, ayrıca hiçbir aksilik (ceza, sakatlık vs.) yaşanmaması için gün boyunca dua etmemiz lazım Big Grin Yedek bildiğin 0 oluyor Big Grin

Demek ki Emre Taşdemir'i 2 kere kadro dışı bırakıp affetme sebebi buymuş
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 18-04-2022, 11:21 by maicon_28.)
18-04-2022, 11:20
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(18-04-2022, 11:20)maicon_28 Wrote:
(18-04-2022, 09:12)genc28 Wrote:

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

Yerel basın yazmış 

Okan
Hayrullah-Sergen-Perez-Emre T. (veya Zeki Y.)
Çikinho-Flavio 
Serginho-Muhammed-Diabate
Umut Nayir 

Bu kadroyla kaç puan alınır, ayrıca hiçbir aksilik (ceza, sakatlık vs.) yaşanmaması için gün boyunca dua etmemiz lazım Big Grin Yedek bildiğin 0 oluyor Big Grin

Demek ki Emre Taşdemir'i 2 kere kadro dışı bırakıp affetme sebebi buymuş

alt yapıdan arda falan vardı artık onlara duacıyız
Derelili çotanak
18-04-2022, 11:45
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Bence ligde kalana kadar Aziz, Traore ve Balde bir şekilde takımda tutulur. Giderse bir tek Shapi gider diye düşünüyorum.
18-04-2022, 11:54
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)