31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
Skor 1-1 abwo oyundan ağır hareketlerle çıkıyor erkan sözeri hızlı olması için uyarıyor ve yanından geçerken bu şahıs sırıtarak geçiyor gülermisin ağlarmısın. hani hoca diyor ya maçtan önce herşey konuşuluyor kimin penaltı atacağı felan bu olay nedir peki ? senin oyuncun neden 1-1 de ağır hareketler sergiliyor önceden konuşuldumu bu ? aklım almıyor rakibin seyircisi yönetimine oyuncusuna dümdüz gidiyor herşey bizim lehimize ama kazanan yine onlar oluyor. İç sahada köpek gibi koşan oyuncular dışarda niye kuzu gibi oluyor ve neden hep puana ihtiyacı olan takımlara puan veriliyor ?
BOZBAĞDAN YENİ BİR VİDEO BEKLİYORUZ KALDIR O KAFANIZI BAKIN TARZINDAN..
24-04-2016, 22:30
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(24-04-2016, 20:51)adebisi28 Wrote: İnşallah seneye Hüseyin Kalpar boşa çıkar. Bizimkiler de hasbelkader ne bilim olmazya belki soda içmezler ama şu adama üç beş daha fazla verip getirirler takımın başına.
yahu bizim yönetim geçen sezon sonunda sözeriyi bile yolladı daha ucuzunu bulmak için. sen tutmuş hüseyin kalpar diyosun. bu takım çıkmak isteseydi sözeriylede güle oynaya çıkardı zaten. ha diyeceksinki sözeri kötü hoca. öyleyse çıkmak istenseydi sözeri çoktan şutlanmış olurdu. neyse haftaya içerde bi maç kazanır yine skor taraftarları çıkar ortaya şampiyonluk şarkıları söyler hani çıkmak istemiyordu bu takım falan diye şov yapar. sonraki hafta deplasmanda skandal bi maç daha veririz başlarsınız sözeriye küfretmeye. ben bugün fevzi oyundan çıkarken ağır hareketlerle adım attığını görünce maçı kapadım. penaltı pozisyonunu falanda görmedim iyiki. eğer o penaltı gol olsa herkes bugün şampiyonluk şarkıları söylüyordu. kimse bu adamlar neden 1-1 e razıydı diye sorgulamayacaktı. kimse bu takım neden bukadar ruhsuz oynadı diye sorgulamayacaktı.
24-04-2016, 23:14
Reply
adebisi28 Offline
Member

Threads: 7
(24-04-2016, 23:14)kerasus Wrote:
(24-04-2016, 20:51)adebisi28 Wrote: İnşallah seneye Hüseyin Kalpar boşa çıkar. Bizimkiler de hasbelkader ne bilim olmazya belki soda içmezler ama şu adama üç beş daha fazla verip getirirler takımın başına.
yahu bizim yönetim geçen sezon sonunda sözeriyi bile yolladı daha ucuzunu bulmak için. sen tutmuş hüseyin kalpar diyosun. bu takım çıkmak isteseydi sözeriylede güle oynaya çıkardı zaten. ha diyeceksinki sözeri kötü hoca. öyleyse çıkmak istenseydi sözeri çoktan şutlanmış olurdu. neyse haftaya içerde bi maç kazanır yine skor taraftarları çıkar ortaya şampiyonluk şarkıları söyler hani çıkmak istemiyordu bu takım falan diye şov yapar. sonraki hafta deplasmanda skandal bi maç daha veririz başlarsınız sözeriye küfretmeye. ben bugün fevzi oyundan çıkarken ağır hareketlerle adım attığını görünce maçı kapadım. penaltı pozisyonunu falanda görmedim iyiki. eğer o penaltı gol olsa herkes bugün şampiyonluk şarkıları söylüyordu. kimse bu adamlar neden 1-1 e razıydı diye sorgulamayacaktı. kimse bu takım neden bukadar ruhsuz oynadı diye sorgulamayacaktı.

Yanlış anlamada şu forumdakilerin %85 i oynanan futbolun umut vermediğinin farkında zaten. Kazanınca da söyledik bunu yenildikten sonra da. Başka taraftarlar bizden daha çok inanıyor çıkacağımıza ben ona gülüyorum.Yönetimi de eleştirdik teknik ekibi de futbolcuları da. Yenince baş tacı da yapmadık kimseyi, gayret gösteren topçunun hakkını verdik abartmadık. Sende eleşti yaparken skor taraftarlarının ismini ver hedef göster. Böyle ortaya konuşunca olmuyor.
24-04-2016, 23:39
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
b.ktan oynadık, penaltı pozisyonu zaten rezalet kadro bu ama çıkmamak için elimizden geleni de yapıyoruz
25-04-2016, 00:06
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Malzemeci sinanla basın toplantısı yapmak neyin kafası??kime mesaj veriyor anlamadım...vedatı adam kafaya takmış..vedat olmasa sen bu takımda olamazdın be gülüm..seni adam sırtında taşıdı bir sene sen adamı britüs gibi sırtından bıçakladın ve hala utanmadan arlanmadan vedata "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" atıyorsun..Gerçi 3-0 dan 10 dakikada maç verdiğindede futbolda böyle şeyler oluyor gibi insanlarla dalga geçen mesajlar veriyorsun alıştık...
Derelili çotanak
25-04-2016, 09:42
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(24-04-2016, 23:39)adebisi28 Wrote: Yanlış anlamada şu forumdakilerin %85 i oynanan futbolun umut vermediğinin farkında zaten. Kazanınca da söyledik bunu yenildikten sonra da. Başka taraftarlar bizden daha çok inanıyor çıkacağımıza ben ona gülüyorum.Yönetimi de eleştirdik teknik ekibi de futbolcuları da. Yenince baş tacı da yapmadık kimseyi, gayret gösteren topçunun hakkını verdik abartmadık. Sende eleşti yaparken skor taraftarlarının ismini ver hedef göster. Böyle ortaya konuşunca olmuyor.

hocam sana cevap yazdığım şey sadece hüseyin kalpar konusu. onun dışında genel mesajlar. özelliklede skor taraftarı var evet forumda. hatta maçtan sonra açıkça hodri meydan dedim ama ortaya çıkmaya yüzü yok tabi. geçen hafta samsun maçından sonra takım çıkmak istemiyor diyenlere kapak olsun falan bol keseden sallıyordu. yok efendim takım yenince ortada görülmüyorlar falan filan. skora göre yorum yapıyor kısacası. isime gerek yok, madem o vermemiş bizde isim vermeyelim. 

ama mesajlarımı sıkı sıkıya takip eden hayranlarıma belirteyimde çok beklemesinler. bu ara biraz yoğun oluyorum. samsun maçını bile gecenin 11 inde maçkolikten bakıp öğrendim. basketbol masa hakemliğine falanda başladım. eğer yazılarımı özlüyorsa burda herkesin içinde yazmasına gerek yok, özel mesaj atsın  Smile
25-04-2016, 10:28
Reply
harrison Offline
Posting Freak

Threads: 37
(19-04-2016, 09:04)harrison Wrote:
(18-04-2016, 21:23)adebisi28 Wrote: https://www.facebook.com/mustafatemel.bo...4115001637

Önce inanıyorum sonra giden puanları görünce bir gülme geliyor  Smile . Şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş.

Başkana inanmayanlara gelsin bu klıp,maç başlığının ilk sayfalarında galibiyete ,takıma vede başkana inanmayıp atıp tutanlara galibiyetten sonra ortalarda gözükemeyenlere gelsin.ANLAYAN ANLADI.....
(24-04-2016, 15:44)kerasus Wrote: geçen haftaki kazanınca burda elaleme artislik yapan skor taraftarı şerefsizden yorum bekliyorum. ne dediysek her zaman arkasında durduk. yüreği varsa geçen hafta yazdıklkarının arkasında dursun. yoksa anasının fistanını giysin öyle dolaşsın asena kılıklı. haydi bakalım hodri meydan.
Şimdi bu kuş beyinli arkadaş aklı sıra beni skor taraftarı olarak lanse ediyor yazdığı mesajında,özellikle mesajları burada paylaşıyorumki herkes ne yazıldığını görsün üstüne birde benim yazdığım mesajda hiçbir küfür içeren cümle olmamasına rağmen şerefsiz ifadesi kullanıyor.
Soruyorum ? Be KARAKTERSİZ,HAYSİYETSİZ,ONURSUZ,KİŞİLİKSİZ Yaratık.Madem skor taraftarlığından bahsediyorsun yukarıda paylaştığım mesajı ben Samsunspor maç topiğinde 2-0 galibiyetten sonra yazdım,neden cevap vermek için GİRESUNSPOR un dün Boluspora yenilmesini bekledin,Be ÇAPSIZ takım yenildi aklınca şark kurnazlığı yaparak cevap yazdın sormayacaklarmı sandın Skor aleyhimize olunca cevap veren Skor taraftarı olmazmı diye ?
Evet geçen hafta söylediklerimin arkasındayım ve her daimde devam edeceğim senin gibi KİŞİLİKSİZ ler Başarısızlıktan nemalanmayı kendine görev kabul ederek,kişi ve kurumlara saldırarak egoist düşünce ve fikirleri ile yandaş toplama sevdalarında hiç bir zaman başarılı olamayacakdır.Her maç topiğinin ilk sayfalarında yönetime,hocaya,futbolcuya saldırıp takım galip gelince ortalarda gözükmeyen sen kalkıp bana yüreğin varsa geçen hafta yazdıklarının arkasında dur diye yazmışsın.Aklın sıra tek hücreli beyninle.....
Dolayısıyla senin gibi ZAVALLILARA  çokta bir şey yazmaya gerek yok.....
25-04-2016, 11:04
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
şuraya iki kelam etmeye geliyoruz. küfür hakaret hiç yakışmıyor. lütfen silin bu mesajları.

Giresunspor bu ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın 5 atmış bakarsın 5 yemiş. Ben alıştım siz de alışın.
25-04-2016, 11:13
Reply
harrison Offline
Posting Freak

Threads: 37
(25-04-2016, 11:13)Yaglidereli Wrote: şuraya iki kelam etmeye geliyoruz. küfür hakaret hiç yakışmıyor. lütfen silin bu mesajları.

Giresunspor bu ne yapacağı belli olmaz. Bakarsın 5 atmış bakarsın 5 yemiş. Ben alıştım siz de alışın.

Bende iki kelam etmeye geliyorum ama malum şahıs şekilde görüldüğü gibi hiç bir küfür içermeyen mesaja nasıl cevap veriyor dolayısıyla cevap hakkımı üzülerekte olsa bu şekilde kullanmak durumunda kalıyorum.Kusura bakmayın terbiyem elvermiyor ama anlayana anlayacağı dilden cevap vermek elzem oldu.
(This post was last modified: 25-04-2016, 11:17 by harrison.)
25-04-2016, 11:16
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok...futbolcular ve yöneticiler bizim kadar siklemiyor..boşunuza birbirimizi üzmeyelim...olan bize oluyor..
Yalnız şunu paylaşmadan edemiyeceğim..Aslında yazmayacaktım ama şimdi yazmak görev oldu..
karşıyaka maçından önce takımla aynı otelde kalan arkadaşlarımdam biri yöneticilerle konuşmuş..bir kısmı çıkmak istemiyormuş bir kısmı kararsızmış bir kısmıda çıkmak istermiş..Anlıyacağınız yönetim bile ne yapacağına karar verememiş..
Derelili çotanak
25-04-2016, 11:24
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)