2025 - 2026 SEZONU
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 2025 - 2026 SEZONU
Rakipler işi çözmüş artık skoru alamazsan gerginlik çıkar. Bulancak maçı hariç 3 maçta da bundan skor buldu rakipler. Yalnız Cahit hoca bizim çocukları da iyi tanıyor sanki bizzat talimat vermiş gibi geldi. Günahını almak istemem ama golden sonra rakibe sanki bihirli değnek değdi bambaşka bir hüviyete büründüler. Dediğim gibi 3 takımda bu durumdan faydalandı ama böyle keskin bir geçiş çok göze batıyor. 

Çocuklara yalnız helal olsun bir şekilde skoru almayı başardılar deplasmanda. Her nekadar golü kaleci hediyesi olsa da o ana kadar maçın hakimi gibiydik maç başlayalı kısa sürede. 2-1 den sonra hem totem olsun hem sinirden kapadım biraz. 2-2 den sonra dayanamadım ara ara açtım yine. Kondisyon sorunu dışında bu takım serbest atışlara da biraz ağırlık vermesi lazım bizzat. Çünkü kontraya yatkın bir takımız ve her atağımızı başlamadan hemen faulle kesiyorlar çoğu zaman. En azından ileri sahada olan faulerde tehlike yaratabilirsek çok büyük + olur bizim için. 

Bı arada şimdi farkettim 4 takım düşüyormuş. oha bu çok kötü oldu yav.
28-09-2025, 21:48
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Yalnız Arda tam sol ayak dağıtıcı orta saha rolünde idi ikinci yarı. Şu çocuk sene başı kampı yemiş olsa çok iyi olacaktı. Sanki zaman zaman iyi gözüktüğümuz bölümde Kasım Aleprende oraya yanaştı. Kasım Furkan Arda 3 lusu olunca Orduya üstünlük dahi kurabildik. Zaten Furkan'ın temposu takım için çok önemli.

Ali Emirhanda maşallah adamı attırdı. Birde kendini attığı top var. Hakem yese iyi olacaktı.

Emre Nizam içinde güzel oldu. Bu golleri yapması, yapmaya başlaması hem kendi adına hem bizim adımıza güzel.

Mehmet Keskin iyi kesici ama pozisyon kaybı yapıyor. Orada işte kademe dengesi önemli.

Barış Gün bek olmasına rağmen savunmada yine kesicilik durumunda iyi. Lütfi eforlu çocuk sol bekte.

Yalnız sahanın içinde kayboluyor falan yaşından dolayı ama Hami iyi oyuncu. İkinci golde attığı top çok güzeldi ki deniyor bu işleri ara ara. Güçlenmesi lazım ama.

Şahini önde her yerde kullanmaya çalışıyoruz. Bu takım ön alanda bariz işler ortaya koyacaksa ona çok ihtiyacımız var. Maç sonu o Sarper denilen hıyara yaptığı hareket iyiydi de. Bunları yapsın çocuklar pasif kalmasınlar.

Göktanda durumu kurtarıyor. Kritik kurtarışları vardı.

Neden böyle tek tek yazdım. Genellikle bizle benzer durumu yaşayan takımlar patır patır gitti. Giderken de reaksiyon veremediler. Bizim çocuklar burada reaksiyon veriyor artık. En önemli handikapları ise kondisyon. Bizim çocukların kondisyon gücü artarsa çoğu takıma diş geçirebilecek konumda. Yener yenilir o ayrı. Ayrıca bugün ilk kez ilk yarıda geriye düştük, reaksiyon verdi çocuklar, dagilmadilar. Bu çok degerli idi.
28-09-2025, 22:36
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
ligde 4 takımdan iyi durumda olabiliriz ama bu bir süreç o nedenle 4 takım düşmesi bir anlamda kötü oldu . çünkü şubatta para bastırıp çoğu topçu alacak biz ise kadro derinliğini daha arttıramayacağız.
arda sol ayaklı pasör bir stoper olduğu için sol bekte oynamıştı bir süre. sonrasında hoca onu öne koydu hem ayağı temiz hemde stoper esaslı olduğu için kesici olur diye.
furkan geçen senelere göre bana çok iyi gelmedi nedense. önceki senelerde çok daha iyi oynayabiliyordu sanırım bu sene top dağıtma ona kalmıyor . ek olarak hoca ardayı zaman zaman savunma arasına sokarak savunmayı bir nevi 5 liyor. mehmet keskin'e özel ilgi şart. çok dengesiz ( hakaret olarak değil ) yani kesicilik var özgüven çok fazla var bu nedenle hata yapmaya çok yatkın . yani orada partneri uzun boylu bir stoper olsaydı fatih gibi çok iyi olurdu .
lütfi ferdi gibi içe kat eden bek gibi ters ayak olduğu için orta olayı da değişiyor yani bu lig buna hazır değil o nedenle baya iş görüyor amasya maçında attığı gol gibi Smile
emirhan çok ama çok beğendiğim bir oyuncu ve daha iyi yerlere gelecek eminim .
emre nizamı bence artık santrafor oynatmalıyız. kontra atak oynuyoruz o nedenle sprinter bir santrafor iş yapar . kasım da yetenek ve fizik olduğu için santraforda iş yapıyor ama o adamı orta saha da kullansak bence çok daha verimli olur . orta sahamız yer yer düşüyor .
yani emre nizam santrafor şahin sol açık . ki şahinin öyle sağda ters ayak oynayıp içe kat edip şut çekme lüksü yok. şahin 2 senedir kayıp . onun sol açığa geçip gareth bale gibi sol bekten sol açığa evrilmesi gerek.
sağ açığa elbet biri bulunur hami var onu at oraya oynasın .
özetle takım ciddi manada iyi bence .
bu ligde zemin problemi oludğu için yerden oynamak problem . hava toplarında kasımdan başka alacak adam yok . yani kontra iş yapar en uca emre bu nedenle cuk oturur.
29-09-2025, 12:35
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Otobüsü taşlamış onun bunun çocukları...

https://www.yildizhaber.com.tr/haber-ord...62934.html
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
(This post was last modified: 29-09-2025, 17:29 by heyulaanil28.)
29-09-2025, 17:19
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Bulancakspor resmi hesabı bile açıklama yapıyor taşlama olayıyla ilgili ama Giresunspordan ses yok. şaka gibi gerçekten artık bukadar suskunluk.
29-09-2025, 21:55
Reply
semiko Offline
Posting Freak

maç videosu çok güzel olmuş . arkadaşlar ya bu maça özel hazırlanmışlar ya da ciddi manada istekliler.
başkanında galibiyet primi vermesi ekstra iyi olmuş .
bu gazlamayı kendi içlerinde aynen bu şekilde götürmeleri lazım Smile
01-10-2025, 15:21
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Şu moralli ordu maçının peşine diş geçecek, Karabük Hopa falan olsa iyi olacaktı. Sebat grubun güçlü takımlarından. Umarım çocuklar puan veya puanlar alır. Zor maç
05-10-2025, 17:37
Reply
celebi980 Offline
Senior Member

Bizim maçı sıfırtv vermiyor mu?
05-10-2025, 19:19
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
celebi980 Wrote:Bizim maçı sıfırtv vermiyor mu?

Vermiyor herhalde bende bulamadım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
05-10-2025, 19:33
Reply
Shabry28 Offline
Senior Member

Threads: 3
Yayın mı yok ben mi bulamadım? Koca üçüncü ligde sadece bu maçın yayınlanmaması çok ilginç.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
05-10-2025, 19:38
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)