Mehmet Taş sakat Nalepa da cezalı bu durumda ortada Erolcan - Uzodimma önlerinde Eren ile başlarız Helder de yedekte olur büyük ihtimalle. Bugün bu formasyon ile orta sahada sıkıntı yaşadık ancak diğer türlü de pek ihtimalimiz yok gibi duruyor 10 numarada Traore yerine Eren'i yeğlerim.
Mehmet Taş sakat Nalepa da cezalı bu durumda ortada Erolcan - Uzodimma önlerinde Eren ile başlarız Helder de yedekte olur büyük ihtimalle. Bugün bu formasyon ile orta sahada sıkıntı yaşadık ancak diğer türlü de pek ihtimalimiz yok gibi duruyor 10 numarada Traore yerine Eren'i yeğlerim.
arkadaşlar erolcan birine sarıldı çekdiya o pozisyonda erolcana kart verdıler sandım ben ondan once rakıp faulmü yapmıştı bende dıyorumki erolcan sarısı nıye görünmüyor maçkolikte ben sarılmada kalmışım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
(This post was last modified: 27-12-2020, 19:58 by kesap28.)
bu arada golün yüzde 90 sı bence sergende burdan tüm takıma ve sergene tebrikler bugün çok ıyı oynamadık ama şampıyon adayı takımlar kötü oynadıgı maçları kazanırsa şampiyon olurlar
Sergen de stoperde hiç sırıtmadı nazar degmesin. Caner azıcık formunu bulsa diyecem ama sanırım mevki olarak yanlış yerde oynatılıyor. Hatayda daha serbest oynuyordu. Gel gelelim kaybettiğimiz puanlara ilk hafta lisans çıkmama muhabbetine Balıkesir ardından menemen beraberliği ardından Ankara beraberliği şu an karşılaşsak hepsini yenebilirdik. Yedinci haftadan itibaren toparlanma sürecine girip 9-10-11 haftalarda peşpeşe üç beraberliğimiz ardından gelen beş hafta galibiyet serisi tam vitesi beşe takmışken haftaya lige ara verilecek. Devre arası bu şehrin ileri gelenleri hazır havayı bulmuşken pamuk eller cebe yapıp bu takımın transfer tahtasını açtırması lazım kaç senedir mücadele ettiğimiz bu ligde ilk defa şampiyonluğa bu kadar yaklaşmış bulunmaktayız. Takımda fena degil iki üç sağlam transfer bizi şampiyon yapar.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 27-12-2020, 20:33 by sy200028.)